Parní trouby

S parní troubou Miele připravíte čerstvé potraviny obzvláště šetrně. To poznáte nejen na chuti, ale dá se to dokonce i změřit v laboratoři! Při přípravě v páře zůstává zachováno přirozené aroma, důležité vitamíny i minerální látky. Vědecké výzkumy potvrzují přednosti přípravy v páře ve srovnání s tradičními způsoby vaření: zelenina připravená v páře obsahuje o 50 %* více vitamínů než zelenina vařená. Díky tomu příprava v parní troubě výrazně přispívá ke zdravé výživě bohaté na vitamíny a umožňuje tak tu nejlepší kvalitu zpracovaných potravin. Kromě toho můžete v parní troubě Miele hygienicky dezinfikovat např. kojenecké láhve nebo sklenice na zavařeniny. 

*Brokolice z parní trouby obsahuje o 50 % více vitamínu C než běžně uvařená brokolice. Paprika z parní trouby obsahuje stejné množství minerálních látek jako syrová paprika. Pro srovnání: Paprika vařená ve vodě má přibližně o 45 % méně živin než paprika syrová.
Miele Hygienelösungen Dampfgarer

Zbavte se bakterií díky horké páře!

Rychlá a snadná dezinfekce různých předmětů, jako je nádobí, příbory, láhve i dudlíky při 100 °C.