Náhradní díly a příslušenství

Kúpou originálnych náhradných dielov a príslušenstva Miele, si môžete byť istý, že sú presne prispôsobené vášmu spotrebiču. Naše náhradné diely sú dostupné až 15 rokov od ukončenia sériovej výroby.“

Kromě toho pod označením 3D4U nabízíme zdarma ke stažení příslušenství pro domácí 3D tiskárnu.

Náhradní díly

Udržujte vysoký výkon svého spotřebiče tím, že v případě potřeby použijete originální náhradní díly Miele. Některé z nich si můžete objednat přímo přes náš e-shop, pokud vám to systém neumožní, objednejte prosím přes servis@miele.cz.

Příslušenství

Oficiální příslušenství Miele nabízí stejně vysokou kvalitu jako naše spotřebiče a zaručuje kompatibilitu. Pouze používáním originálního příslušenství vám můžeme zajistit správnou funkčnost vašeho spotřebiče Miele.

Pro pomoc s výběrem náhradního dílu nás neváhejte kontaktovat přes kontaktní formulář níže.

Kombinace know-how a 3D tisku

Všechny šablony k tisku 3D4U si můžete zdarma stáhnout na portálu thingiverse.com. Každé příslušenství 3D4U obsahuje popis doporučených parametrů 3D tisku a jeho výroba byla otestovaná. Některé příslušenství lze individuálně upravit pomocí vlastních motivů a parametrů.

Opravářské práce smí provádět zásadně jen kvalifikovaný elektrikář a musí při nich respektovat platné bezpečnostní předpisy.

Při opravě, změně, zkoušce a údržbě elektrických přístrojů je nutné dodržovat příslušné zákonné dokumenty, bezpečnostní předpisy a platné normy. Před prováděním údržbářských a opravářských prací na přístroji je nutné bezpečné odpojení všech vedení pod napětím.

 

Důvody pro použití originálních náhradních dílů a příslušenství Miele

Spolehlivost, dlouhá životnost, efektivita a funkčnost

Při koupi originálních náhradních dílů a příslušenství Miele budete mít jistotu, že jsou přesně sladěny s vaším přístrojem. U všech originálních náhradních dílů a příslušenství aplikujeme ty samé standardy kvality jako u našich přístrojů. Při nákupu svého přístroje Miele jste se zcela vědomě rozhodli pro tu nejlepší kvalitu. Proto byste se měli také důsledně spoléhat na náhradní díly a příslušenství přímo od nás. Protože originální náhradní díly a příslušenství Miele zaručují svou kvalitou spolehlivou funkčnost vašeho domácího přístroje.
S naší rozsáhlou nabídkou originálního příslušenství Miele pro vás bude použití našich přístrojů ještě snazší, efektivnější a pohodlnější.

Objednání originálních náhradních dílů a příslušenství Miele

Přejete si zadat objednávku náhradních dílů nebo příslušenství k přístrojům pro domácnost telefonicky? Pak nám zavolejte! Rádi vám s tím pomůžeme. Můžete nás také kdykoliv kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. 

800 643 531

Provozní doba:
Po-Pá 7:30-17:30

Pohotovostní služba:
So-Ne 8:00-18:00

Na začátek stránky