Smažit na stupeň přesně

Stupeň smažení I
Tento stupeň smažení je vhodný pro všechny pokrmy, které jsou připravovány při nízké teplotě smažení, např. vejce jako volská oka, míchaná vejce, slanina k snídani, kuřecí prsa, noky, zelenina, karbanátky, ryby a většina mražených pokrmů.
Stupeň smažení II
Při střední teplotě smažení lze opékat potraviny, jako jsou krevety, steaky, řízky, sekaná a masové nudličky. Kromě toho je vhodná pro pražení semínek, stejně jako pro přípravu bramboráků, tortill a karamelu.
Stupeň smažení III
Nejvyšší stupeň je ideální pro vaření ve woku, stejně jako pro prudké opečení masa pro dušené pokrmy nebo velká množství masa. Ale i palačinky se na tomto stupni povedou.
Stupeň pozvolného vaření
Mnoho pokrmů je dokonalých až tehdy, když se doplní omáčkou, jako např. ragú nebo boloňské špagety. Varná deska reguluje pomocí pozvolného vaření vhodnou teplotu. Takto se zabrání prskání a omáčka se vám vždy podaří.
Charakteristika výbavy v závislosti na modelu