Podpora pro

Pečicí trouba

Pečicí trouba

Připravovaný pokrm při pečení spadne

Připravovaný pokrm během pečení spadne.

Připravovaný pokrm spadne, protože byla nastavena příliš vysoká teplota. Vnější struktura (kůrka) se vytvoří příliš rychle, zatímco vnitřní struktura (střídka) se tak rychle vytvořit nestačí. Poznáte to podle toho, že je připravený pokrm uvnitř ještě těstovitý.

Snižte teplotu o 15–20 °C a prodlužte dobu přípravy.

Moučník je překynutý. Poznáte to podle toho, že je připravovaný pokrm hotový, ale přesto uprostřed spadl.

Při přípravě třeného těsta snižte množství prášku do pečiva. Použijte maximálně 1 sáček prášku do pečiva na 500 g mouky. Tak vnitřní struktura (střídka) nevyběhne příliš rychle a vnější struktura (kůrka) ji dokáže udržet.

Při přípravě kynutého těsta výrazně snižte dobu kynutí, aby těsto při pečení nespadlo.

Návod k obsluze

Návod k obsluze

Zde najdete návody k obsluze ke svým přístrojům Miele.
Zjistit více
Objednat technika

Objednat technika

Rádi přijmeme vaši objednávku opravy online nebo také telefonicky
Plánujete návštěvu
Kontaktní formulář

Kontaktní formulář

Popište nám svoji záležitost prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Servis Miele se vám ohlásí, jakmile to bude možné.
Na kontaktní formulář