Podpora pro

Pečicí trouba

Pečicí trouba

Připravený pokrm po pečení spadne

Připravený pokrm po pečení v pečicí troubě spadne.

Pokrm nebyl připravován dost dlouho.

Prodlužte dobu přípravy. Když je připravovaný pokrm již velmi tmavý, snižte teplotu o 10–20 °C.

U tvarohového koláče je spadnutí normální. Nechte ho po upečení ještě 5 minut ve vypnuté pečicí troubě, aby tak moc nespadl.

Návod k obsluze

Návod k obsluze

Zde najdete návody k obsluze ke svým přístrojům Miele.
Zjistit více
Objednat technika

Objednat technika

Rádi přijmeme vaši objednávku opravy online nebo také telefonicky
Plánujete návštěvu
Kontaktní formulář

Kontaktní formulář

Popište nám svoji záležitost prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Servis Miele se vám ohlásí, jakmile to bude možné.
Na kontaktní formulář