Jak se AirFry používá? (H 2xxx)
Hluboce zmrazené potraviny nerozmrazujte.
Rozložte potraviny rovnoměrně a pokud možno v jedné vrstvě na děrovaný pečicí a AirFry plech Gourmet nebo plech na grilování a pečení.
Vložte potraviny do nepředehřátého ohřevného prostoru. Pokud se vám výsledek přípravy nezdá dostatečně křupavý, můžete příště ohřevný prostor také předehřát.
Provádějte přípravu jen v jedné úrovni. Při přípravě ve více úrovních se v ohřevném prostoru příliš zvýší vlhkost a potraviny nebudou křupavé.
Potraviny obecně zasouvejte do úrovně 2. Pokud si přejete, aby shora více zhnědly, tak příště můžete použít i některou vyšší úroveň než úroveň 2.
Zvolte provozní způsob AirFry (pečicí trouby H 2xxx), viz článek „Wie kann ich AirFry am Backofen auswählen? (H 2xxx)“.
Potvrďte volbu tlačítkem OK.
Objeví se navrhovaná teplota (190 °C). Navrhovanou teplotu můžete změnit v rozsahu 30–250 °C.
Změňte navrhovanou teplotu podle údaje v receptu nebo v tabulce pro přípravu v aktuálním návodu k obsluze.
U hluboce zmrazených/hotových výrobků dodržujte údaje výrobce na obalu. Zvolte nižší z teplot doporučených na obalu.Potraviny, například hranolky, po polovině doby přípravy pokud možno obraťte. Pro připomenutí nastavte kuchyňský budík.
Na konci doby přípravy zkontrolujte, zda jsou pro vás potraviny již dostatečně křupavé a zhnědlé.
Další informace najdete v návodu k obsluze.
