Podpora pro

Pečicí trouba

Pečicí trouba

Jak se AirFry používá? (H 2xxx)

Jak se AirFry používá? (H 2xxx)

Šetrné nakládání s potravinami slouží vašemu zdraví.

Potraviny jako moučníky, pizzu, hranolky apod. pečte jen do zlatova, ne do tmavohněda.

  • Potraviny nepouštějící šťávu, například hranolky:
    Použijte děrovaný pečicí a AirFry plech Gourmet (pokud je k dispozici). Díky jemnému děrování pečicího a AirFry plechu Gourmet potraviny zhnědnou ze všech stran a budou křupavé. Můžete však používat také univerzální plech.

  • Potraviny pouštějící šťávu, například kuřecí stehýnka:
    Použijte univerzální plech a na něm položený rošt nebo plech na grilování a pečení (pokud je k dispozici). Plech na grilování a pečení chrání odkapávající šťávu z masa před spálením, aby ji bylo možné dále použít. Rošt nebo plech na grilování a pečení potřete olejem a položte na něj potraviny.

  • Potraviny v pečicí formě:
    Postavte potraviny v pečicí formě doprostřed roštu.

Příslušenství pro svou pečicí troubu obdržíte v e-shopu Miele v sekci „Příslušenství pro pečicí trouby“ nebo u specializovaného prodejce.

  • Hluboce zmrazené potraviny nerozmrazujte.

  • Rozložte potraviny rovnoměrně a pokud možno v jedné vrstvě na děrovaný pečicí a AirFry plech Gourmet nebo plech na grilování a pečení.

  • Vložte potraviny do nepředehřátého ohřevného prostoru. Pokud se vám výsledek přípravy nezdá dostatečně křupavý, můžete příště ohřevný prostor také předehřát.

  • Provádějte přípravu jen v jedné úrovni. Při přípravě ve více úrovních se v ohřevném prostoru příliš zvýší vlhkost a potraviny nebudou křupavé.

  • Potraviny obecně zasouvejte do úrovně 2. Pokud si přejete, aby shora více zhnědly, tak příště můžete použít i některou vyšší úroveň než úroveň 2.

  • Zvolte provozní způsob AirFry  (pečicí trouby H 2xxx), viz článek „Wie kann ich AirFry am Backofen auswählen? (H 2xxx)“.

  • Potvrďte volbu tlačítkem OK.

  • Objeví se navrhovaná teplota (190 °C). Navrhovanou teplotu můžete změnit v rozsahu 30–250 °C.
    Změňte navrhovanou teplotu podle údaje v receptu nebo v tabulce pro přípravu v aktuálním návodu k obsluze.
    U hluboce zmrazených/hotových výrobků dodržujte údaje výrobce na obalu. Zvolte nižší z teplot doporučených na obalu.

  • Potraviny, například hranolky, po polovině doby přípravy pokud možno obraťte. Pro připomenutí nastavte kuchyňský budík.

  • Na konci doby přípravy zkontrolujte, zda jsou pro vás potraviny již dostatečně křupavé a zhnědlé.

Další informace najdete v návodu k obsluze.

Návod k obsluze

Návod k obsluze

Zde najdete návody k obsluze ke svým přístrojům Miele.
Zjistit více
Objednat technika

Objednat technika

Rádi přijmeme vaši objednávku opravy online nebo také telefonicky
Plánujete návštěvu
Kontaktní formulář

Kontaktní formulář

Popište nám svoji záležitost prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Servis Miele se vám ohlásí, jakmile to bude možné.
Na kontaktní formulář