Zpět

Předváděcí vaření

 
Předváděcí vaření

Tento prezentační kurz je určen všem, kteří mají zájem seznámit se s přednostmi domácích přístrojů Miele. Pokud zvažujete zakoupení přístrojů nebo jen chcete vědět, jak fungují a co dokáží, je tento kurz přímo pro Vás. Předvedeme Vám parní a pečicí trouby i přednosti kombinované parní trouby. Zaměříme se na jednoduchost, rychlost a správnou přípravu pokrmů v přístrojích Miele. Přesvědčíte se nejen o snadnosti ovládání a propracovanosti provozních způsobů, ale i o jednoduché přípravě a výtečné chuti pokrmů z našich přístrojů. Na vlastní chuťové buňky poznáte výjimečnost vaření surovin v páře, které je
v současné době velmi moderní a především zdravé. Ale nemusíte se bát, v parní troubě Miele se dají připravit i výživnější "lahůdky", jako je třeba vepřové koleno. Přijďte se přesvědčit.

Na nejbližším předváděcím vaření Vás čeká následující menu:

9. 2. 2019 v MEC Brno

  • Kachní paštika
  • Řezy hřbetu selátka podávané na soté z mladé mrkvičky a doplněné bramborovým špízkem
  • Tvarohové knedlíčky s ovocem

21. 2. 2019 v MEC Praha

  • Krém z lososa
  • Pomalu pečený bůček s chilli a zázvorem s pečeným jablkem
  • Čokoládový fondant

5. 3. 2019 v MEC Brno

  • Domácí pršut s jarním salátkem
  • Panenka sous-vide s pečenými brambory a špenátem
  • Tvarohové knedlíčky s ovocem

19. 3. 2019 v MEC Brno

  • Domácí pršut s jarním salátkem
  • Panenka sous-vide s pečenými brambory a špenátem
  • Tvarohové knedlíčky s ovocem

21. 3. 2019 v MEC Praha

  • Paštika s koňakovým želé a žitným chlebem
  • Uzené koleno v páře s křenovou omáčkou a žemlovým knedlíkem

18. 4. 2019 v MEC Praha

  • Hortobáďská palačinka 
  • Plněný kapustový list s houbovou omáčkou

30. 5. 2019 v MEC Praha

  • Hovězí roastbeef s okurkovou omáčkou
  • Zvěřinový guláš s žemlovým knedlíkem
  • Tarte tatin

Minimální počet účastníků předváděcího vaření je 12 osob. Pokud by se kurz nenaplnil, včas Vám dáme vědět o jeho zrušení a přesunutí. Prosíme účastníky, aby se na vaření dostavili nejlépe 15 minut před zahájením akce.

V ceně je zahrnuto

Odborné vedení profesionálním kuchařem, veškeré suroviny, nealkoholické nápoje a káva.

Nutno koupit voucher
Termíny a přihlášky Koupit voucher nebo na tel. čísle 543 553 111-113