Zpět

Předváděcí vaření

 
Předváděcí vaření

Tento prezentační kurz je určen všem, kteří mají zájem seznámit se s přednostmi domácích přístrojů Miele. Pokud zvažujete zakoupení přístrojů nebo jen chcete vědět, jak fungují a co dokáží, je tento kurz přímo pro Vás. Předvedeme Vám parní a pečicí trouby i přednosti kombinované parní trouby. Zaměříme se na jednoduchost, rychlost a správnou přípravu pokrmů v přístrojích Miele. Přesvědčíte se nejen o snadnosti ovládání a propracovanosti provozních způsobů, ale i o jednoduché přípravě a výtečné chuti pokrmů z našich přístrojů. Na vlastní chuťové buňky poznáte výjimečnost vaření surovin v páře, které je
v současné době velmi moderní a především zdravé. Ale nemusíte se bát, v parní troubě Miele se dají připravit i výživnější "lahůdky", jako je třeba vepřové koleno. Přijďte se přesvědčit.

Na nejbližším předváděcím vaření Vás čeká následující menu:

22. 1. 2019 v MEC Brno

  • Kuřecí šunka
  • Koleno pečené s bramborem
  • Noky v perníku s jahodovým tartarem

31. 1. 2019 v MEC Praha

  • Kaldoun s žemlovými knedlíčky
  • Vepřová panenka na páře s kvašeným zelím se škvarky a bramborovou plackou
  • Jablkové lívance s javorovým sirupem

19. 2. 2019 v MEC Brno

  • Kachní paštika
  • Řezy hřbetu selátka podávané na soté z mladé mrkvičky a doplněné bramborovým špízkem
  • Tvarohové knedlíčky s ovocem

Minimální počet účastníků předváděcího vaření je 12 osob. Pokud by se kurz nenaplnil, včas Vám dáme vědět o jeho zrušení a přesunutí. Prosíme účastníky, aby se na vaření dostavili nejlépe 15 minut před zahájením akce.

V ceně je zahrnuto

Odborné vedení profesionálním kuchařem, veškeré suroviny, nealkoholické nápoje a káva.

Nutno koupit voucher
Termíny a přihlášky Koupit voucher nebo na tel. čísle 543 553 111-113