Hygienické řešení

Pro dokonalou hygienu vaší domácnosti

Naše přístroje jsou perfektně sladěny s pracími a čisticími prostředky Miele.

Seznamte se s našimi pračkami a myčkami Miele oceněnými certifikovaným hygienickým řešením. Společně s pracími, mycími a čisticími prostředky Miele odstraníte 99,9 % všech virů, plísní i bakterií.

 

Péče o prádlo

S Miele bude vaše prádlo hygienicky čisté: odstraní více než 99,99 % bakterií E.coli a S.aureus v programu „Snadno ošetřovatelné 40 °C“ s volbou AllergoWash nebo v programu „Bavlna Hygiena 60 °C“, pokud je k dispozici. To potvrdila zkouška vysoké školy Rhein-Waal.

Hygiena přístroje: Náš nerezový voštinový buben umožňuje snadné a hygienické čištění. Bakterie a pachy lze účinně a nekompromisně odstranit pomocí čisticího prostředku Miele IntenseClean.

Informace o hygieně: Hygienický informační displej na přístroji vás upozorní, že je potřeba po každých 20 cyklech praní spustit program s více než  75 °C. Díky tomu spolehlivě zredukujete hromadění bakterií.

Sušení při vysoké teplotě: Pro maximální hygienu zvolte stupeň sušení "Extra suché". Díky tomu efektivně zredukujete množství bakterií.

Myčky nádobí

V každodenním životě se setkáváme s obrovským množstvím bakterií na všelijakých místech - mimo jiné i na nádobí. Díky inovativní technologii mytí a speciálnímu hygienickému programu je nádobí během mytí zbaveno veškerých bakterií. Testy nezávislé vysoké školy Rhein-Waal potvrzují výjimečně hygienický čisticí výkon myček Miele G 7000 s programem Hygiena. 

Intenzivní mytí při 75 °C: Komplexní čištění a odstraňování bakterií ve srovnání s běžným ručním mytím při 50 °C. 

Rotující ostřikovací ramena: Tři rotující ostřikovací ramena zajišťují široký dosah až do všech rohů, důkladné mytí je tedy zajištěno. 

Sušení AutoOpen*: Dvířka myčky se na konci programu mytí automaticky otevřou, aby zredukovaly vlhkost a zároveň zabránily množení bakterií. 

*V závislosti na modelu

Parní trouby

S parní troubou Miele připravíte čerstvé potraviny obzvláště šetrně. To poznáte nejen na chuti, ale dá se to dokonce i změřit v laboratoři! Při přípravě v páře zůstává zachováno přirozené aroma, důležité vitamíny i minerální látky. Vědecké výzkumy potvrzují přednosti přípravy v páře ve srovnání s tradičními způsoby vaření: zelenina připravená v páře obsahuje o 50 %* více vitamínů než zelenina vařená. Díky tomu příprava v parní troubě výrazně přispívá ke zdravé výživě bohaté na vitamíny a umožňuje tak tu nejlepší kvalitu zpracovaných potravin. Kromě toho můžete v parní troubě Miele hygienicky dezinfikovat např. kojenecké láhve nebo sklenice na zavařeniny. 

*Brokolice z parní trouby obsahuje o 50 % více vitamínu C než běžně uvařená brokolice. Paprika z parní trouby obsahuje stejné množství minerálních látek jako syrová paprika. Pro srovnání: Paprika vařená ve vodě má přibližně o 45 % méně živin než paprika syrová.

Zbavte se bakterií díky horké páře!

Rychlá a snadná dezinfekce různých předmětů, jako je nádobí, příbory, láhve i dudlíky při 100 °C.

Vysavače

Naše vysavače propojují maximální čisticí výkon s komfortním použitím a prvotřídní kvalitou. Vynikající hygiena je pro naše vysavače, ať už se sáčkem nebo bez, standard. Bezsáčkové přístroje jsou vybaveny účinným systémem odlučování prachu. Sáčkové vysavače zajišťují nejvyšší úroveň hygieny, protože prach zůstává bezpečně uzavřený i při výměně sáčku.

Vynikající filtrační účinek

Díky filtru HEPA1 Lifetime se z vaší domácnosti stane zóna vhodná pro alergiky. I sebemenší mikroskopické částečky a alergeny jsou z 99,999 %2 zachyceny a odfiltrovány - díky tomu nepoletují vzduchem. Nižší výskyt pylů a domácího prachu alergikům jednoznačně prospěje. 

Vybavení závislé na modelu
1 dle EN 1822/2011
2 dle  EN 60312-1

Certifikovaná hygiena

Některé podlahové vysavače Miele s filtrem HEPA AirClean doporučuje alergikům dokonce věhlasný institut TÜV Nord. Protože díky speciálnímu utěsnění pláště splňuje požadavky TÜV Nord nejen motorový filtr, ale kompletní přístroj. Přefiltrovaný vyfukovaný vzduch je čistší než běžný vzduch v místnosti. Bakterie, alergeny i spóry plísní zůstávají bezpečně zachyceny v prachovém sáčku. Tyto požadavky jsou každoročně přezkoušeny. 

Hygienická výměna sáčku

Jakmile otevřete kryt vysavače, otvor originálního sáčku Miele HyClean se automaticky uzavře a vysátý prach zůstane spolehlivě uvnitř. Materiál sáčku je tak pevný, že jeho protržení nehrozí ani při vysátí ostrých předmětů, jako jsou např. střepy. To znamená, že prach, který byl jednou vysátý, už se ven nedostane.

Čisticí prostředky

S čisticími prostředky Miele dosáhnete těch nejlepších výsledků - snadno a spolehlivě. Tyto produkty jsou vyvíjeny a testovány ve vlastních laboratořích Miele společně s vybranými kvalitními dodavateli. Všechny receptury jsou perfektně sladěny s přístroji Miele.

GP CL WG 252 P
IntenseClean, 200 g
pro hygienickou čistotu v myčkách nádobí a v pračkách.
Doba dodání 1-4 pracovní dny
GS CL 4001 P
PowerDisk All in 1, 400 g
Prostředek na nádobí pro důkladné mytí v myčkách nádobí se systémem AutoDos
Doba dodání 1-4 pracovní dny
Set 6 UltraPhase
Miele UltraPhase 1 a 2
Zásoba pracích prostředků Miele na půl roku
Doba dodání 1-4 pracovní dny
  • Doporučená prodejní cena je uvedena včetně DPH
  • Technické změny vyhrazeny; za správnost poskytnutých informací nepřebíráme žádnou odpovědnost.