Nová aplikace Miele*

Vše pod kontrolou – na cestách i doma

Váš dokonalý společník: s aplikací Miele máte o svých domácích přístrojích Miele neustálý přehled. Chtěli byste například sledovat průběh přípravy v pečicí troubě nebo si přejete vědět, jestli už je prací program ukončen? Naše aplikace s komfortní a rychlou obsluhou vám potřebné informace zajistí. Kromě toho nabízí i doplňkové informace a služby k vašim přístrojům Miele, například BaristaAssistant nebo recepty. Stáhněte si naši aplikaci právě teď!

NOVÁ APLIKACE MIELE

Úvodní obrazovka

Vaše řídicí středisko

Úvodní obrazovka nabízí vždy optimální přehled o aktuálním stavu vašich propojených přístrojů Miele. Ihned vidíte, zda již prací program skončil nebo jestli je pečicí trouba předehřátá. Díky funkci rychlého přístupu můžete přímo provádět důležitá nastavení, jako je pozastavení nebo ukončení. S novým designem je obsluha navíc ještě snadnější a intuitivnější.

MobileControl

Vždy vše pod kontrolou

Rychlé a pohodlné: díky funkci MobileControl nejen že máte o všem přehled, ale můžete také ihned zasáhnout. Přes aplikaci lze přímo a bez námahy vybírat programy, nastavovat předvolbu startu a další funkce. Ovládání vašich přístrojů Miele tak bude úplná hračka.

RemoteUpdate

Vždy v aktuálním stavu

Chtěli byste, aby vaše propojené domácí přístroje Miele byly bez zbytečné námahy vždy v aktuálním stavu? S funkcí RemoteUpdate to není žádný problém. Softwarové aktualizace dostupné pro vaše domácí přístroje Miele se jednoduše přenesou do příslušného přístroje a nainstalují. Podrobnosti o aktualizaci se dočtete v poznámkách k vydání (Release Notes) v aplikaci.

PairingAssistant

Vaše podpora při propojování

Průvodce krok za krokem pro přidávání nových přístrojů. Aplikace vás krok za krokem provede procesem registrace, včetně podpůrné grafiky. Úspěšnému propojování už nestojí nic v cestě.

Funkce aplikace pro kuchyně

FoodView

Dokonalý přehled

Kontrolujte své pokrmy v pečicí troubě i tehdy, když zrovna nejste v kuchyni: kamera integrovaná ve stropě ohřevného prostoru vám zobrazí na chytrém telefonu nebo tabletu, jak připravovaný pokrm právě vypadá. V případě potřeby můžete rovněž pohodlně na dálku upravit nastavení provozních způsobů své propojené pečicí trouby pomocí mobilního telefonu či tabletu. Místo nutnosti neustálé kontroly tak získáte více volnosti – a nesrovnatelný komfort.

BaristaAssistant

Nastavte si dokonalé espresso

K přípravě oblíbeného espressa potřebujete kvalitní zrnkovou kávu a optimální nastavení přístroje. S přesným nastavením vám pomůže BaristaAssistant. Čtyřmi až osmi ochutnávkami provede milovníky kávy krok za krokem osobními chuťovými preferencemi. Tento postup je jedinečný, protože se prostřednictvím aplikace nemění pouze jednotlivé parametry, ale používá se řetězec procesů s vylučovacími postupy, které následně optimalizují chuť espressa podle přání.

CookAssist

Dokonalé výsledky pečení jednoduše přes aplikaci

Tajemství perfektních výsledků pečení: Miele CookAssist vám pomůže s optimální přípravou steaků, ale i s mnoha dalšími pokrmy. Díky návodu krok za krokem v aplikaci Miele jsou teploty a časy přípravy automaticky přeneseny do varné desky TempControl. Nastavení pak stačí už jen potvrdit.

AutoStart

Naprogramované spuštění pomocí aplikace

S funkcí AutoStart si můžete přes aplikaci naprogramovat myčku nádobí tak, aby se automaticky spustila v přednastavený čas. Díky systému AutoDos a PowerDisku je vždy k dispozici dostatek mycího prostředku, takže přístroj může pracovat zcela autonomně. Nutnost ručního spouštění nebo spouštění přístroje přes aplikaci odpadá a vám už se nemůže stát, že zapomenete spustit program a nebudete mít kvůli tomu dostatek čistého nádobí.

Recepty pro inspiraci

Vždy ten pravý recept

S jakým receptem si můžeme domů přivézt kousek dovolené? Pokud jde o nové nápady a tipy na vaření a pečení, pomůže funkce receptů aplikace Miele: ke speciálním příležitostem zde rychle naleznete ten správný recept nebo se můžete nechat inspirovat i pro všední den. Tak můžete svůj běžný jídelníček spontánně rozšířit o nové recepty nebo vyzkoušet nejnovější trendy ve vaření.

Mix & Match

Inteligentní asistence

Rychlá a zdravá příprava pokrmů: s funkcí Mix & Match můžete připravovat nebo ohřívat různé druhy potravin společně – za méně než půl hodiny. Potraviny můžete do přístroje vložit současně a po uplynutí zvoleného programu je opět vyjmout. Tak připravíte hotový pokrm z různých surovin zcela pohodlně, aniž byste přitom museli dávat pozor na rozdílné doby a teploty přípravy. Aplikace Miele vám pomůže s výběrem receptu i s přípravou.

Funkce aplikace pro péči o prádlo

CareAssistant

Déle svěží a nezmačkané

Jste právě na cestě a nemůžete hned vyjmout vyprané prádlo z přístroje? Váš CareAssistant se postará o to, aby i tak zůstalo dlouho svěží. Pomocí aplikace je možné prodloužit ochranu proti pomačkání, a to až třikrát o 30 minut. Funkci CareAssistant můžete využít při praní, sušení i během celého společného procesu.

HygieneAssistant

Dokonalá čistota přístroje i prádla

Pokud často perete při nízkých teplotách, je vhodné, abyste svou pračku nebo pračku se sušičkou Miele čas od času vyčistili pomocí příslušného programu. Prostřednictvím aplikace budete na přání informováni, že už je na vyčištění přístroje čas. V aplikaci můžete kdykoliv zcela pohodlně zjistit také stav hygieny. Tak jste vždy nejlépe informováni a užijete si maximum hygieny po dlouhý čas.

AddLoad

Flexibilní přidávání prádla

Prací program vaší pračky nebo pračky se sušičkou Miele už běží, jenže vy jste ještě zapomněli na jeden kousek? Díky funkci AddLoad to není žádný problém! Funkce se vám zobrazuje jak na přístroji, tak i v aplikaci. Díky tomu můžete i z dálky vidět, jestli a do kdy je přidávání prádla ještě možné. Potřebujete chvíli čas, abyste si chybějící kousky prádla dohledali? Mezitím můžete pračku Miele pozastavit. To vám zajistí maximální komfort.

TimeAssistant

Neustále aktuální informace

Perfektní načasování zcela snadno: zvláště u sušení se může potřebný čas podle typu a množství náplně velmi lišit. Prostřednictvím aplikace Miele budete na přání informováni, když se počáteční čas konce programu odchýlí o více než 30 minut. A zprávu dostanete také při skončení programu. Tak jste vždy nejlépe informováni a ušetříte si neustálé kontrolování.

* Dostupné pro mobilní koncová zařízení (minimální požadavky viz App Store).

Také by vás mohlo zajímat

Aplikace Miele

Integrace chytré domácnosti

Na začátek stránky