Z důvodu zvýšeného počtu objednávek se doba dodání může prodloužit

Sušičky


14 Produkty

Potřebujete pomoc s nalezením správného spotřebiče?

Nákupní poradce

Více o kategorii

Přečtěte si více

Když se nemůžete spolehnout na počasí, spolehněte se na Miele. Sušičky prádla Miele byly navrženy pro moderní domácnost; se špičkovou technologií, kterou jinde nenajdete. Technologie navržené tak, aby vám usnadnily život, jako je například jedinečný voštinový buben, který je šetrný k vašim tkaninám a snižuje jejich pomačkání. Systém vůně FragranceDos pro svěží vůni prádla, která vydrží až 4 týdny. Možnost bezdrátového připojení s přístupem k veškerým funkcím sušičky, ať jste kdekoli.

Víme, jak nepříjemné může být, když vás spotřebiče zklamou v těch nejnevhodnějších chvílích - proto jsou všechny sušičky prádla Miele testovány na životnost 20 let. Úctyhodného výkonu bylo dosaženo díky inovativním technickým řešením, jako je ProfiEco motor a bezúdržbovým výměníkem tepla.






  • 1.Doporučená prodejní cena je uvedena včetně DPH
  • 2.V případě zájmu o instalaci je nutné si tuto službu objednat prostřednictvím zákaznického servisu Miele na tel. čísle 800 643 531 (800 MIELE1). Tato služba je zpoplatněná dle aktuálního <a href="https://media.miele.com/ex/cz/Cenik-servisnich-sluzeb-domacnost-CZ-2024.pdf">ceníku </a> servisních služeb.

Vyhrazujeme si právo na technické změny; Nepřebíráme žádnou odpovědnost za správnost poskytnutých informací.