Přehled všech předností produktu - Vakuovací zásuvky

Highlights

Vakuování

Ideální podmínky pro delší trvanlivost

Ideální podmínky: perfektní příprava na skladování, porcování, marinování a opětovné uzavření.

Zobrazit všechny produkty s touto funkcíVíce o tématu „Vakuování“

    Vakuovací sáčky na potraviny

    Bezpečnost je u Miele na prvním místě

    Bezpečné umístění: vakuovací sáčky Miele jsou odolné proti teplotám, nepropustí vzduch a jsou chuťově neutrální.

    Více o tématu „Vakuovací sáčky na potraviny“

    Opakovaně použitelné vakuovací nádoby

    Pro ochranu životního prostředí

    Zvlášť odolné: oproti vakuovacím sáčkům lze vakuovací nádoby používat opakovaně.

    Více o tématu „Opakovaně použitelné vakuovací nádoby“

    Velkorysá užitná plocha

    Flexibilní vakuování

    Vhodné pro malé i větší množství: užitná plocha se hodí pro vakuovací sáčky až do max. 250 x 350 mm.

    Více o tématu „Velkorysá užitná plocha“

    Tři stupně vakuování

    Správný stupeň pro každé použití

    Vždy správná ochrana: můžete vybírat ze 3 stupňů, pro maso je ideální stupeň 3, pro ovoce stupeň 1.

    Více o tématu „Tři stupně vakuování“

    Variabilní délka svařování

    Vhodná délka svařování pro každé použití

    Perfektní pro sáčky jakékoliv síly: podle materiálu máte na výběr mezi 3 různými stupni svařování.

    Více o tématu „Variabilní délka svařování“

    Bezpečnost

    Vakuovací sáčky na potraviny

    Bezpečnost je u Miele na prvním místě

    Bezpečné umístění: vakuovací sáčky Miele jsou odolné proti teplotám, nepropustí vzduch a jsou chuťově neutrální.

    Více o tématu „Vakuovací sáčky na potraviny“

    Hospodárnost

    Opakovaně použitelné vakuovací nádoby

    Pro ochranu životního prostředí

    Zvlášť odolné: oproti vakuovacím sáčkům lze vakuovací nádoby používat opakovaně.

    Více o tématu „Opakovaně použitelné vakuovací nádoby“

    Komfort při obsluze

    Velkorysá užitná plocha

    Flexibilní vakuování

    Vhodné pro malé i větší množství: užitná plocha se hodí pro vakuovací sáčky až do max. 250 x 350 mm.

    Více o tématu „Velkorysá užitná plocha“

    Tři stupně vakuování

    Správný stupeň pro každé použití

    Vždy správná ochrana: můžete vybírat ze 3 stupňů, pro maso je ideální stupeň 3, pro ovoce stupeň 1.

    Více o tématu „Tři stupně vakuování“

    Variabilní délka svařování

    Vhodná délka svařování pro každé použití

    Perfektní pro sáčky jakékoliv síly: podle materiálu máte na výběr mezi 3 různými stupni svařování.

    Více o tématu „Variabilní délka svařování“

    Mechanismus Push2open

    Otevření lehkým stisknutím

    Snadné otevírání zásuvky: k otevření stačí na zásuvku zlehka zatlačit.

    Více o tématu „Mechanismus Push2open“

    Dotykové ovládání

    Nejmodernější technologie pod sklem

    Jednoduché a pohodlné: snadné ovládání na dotykovém ovládacím panelu, který se zároveň snadno čistí.

    Více o tématu „Dotykové ovládání“

    Plnovýsuv

    Pohodlné použití zásuvky

    Prostě praktické: pro snadné vkládání a vyjímání potravin lze vakuovací zásuvku úplně otevřít.

    Více o tématu „Plnovýsuv“

    Komfort při údržbě

    Snadná údržba vnitřního prostoru

    Záruka snadného čištění

    Díky nerezové oceli: vzhledem k použití hladkých nerezových povrchů je čištění vakuovací komory mimořádně snadné.

    Více o tématu „Snadná údržba vnitřního prostoru“

    CleanSteel

    Pěkný nejen na pohled

    Snadné čištění: kvalitní zušlechtění umožňuje snadné čištění všech přístrojů.

    Více o tématu „CleanSteel“

    Požitek

    Vakuování

    Ideální podmínky pro delší trvanlivost

    Ideální podmínky: perfektní příprava na skladování, porcování, marinování a opětovné uzavření.

    Zobrazit všechny produkty s touto funkcíVíce o tématu „Vakuování“

    Různé způsoby využití

    Skladování

    Delší trvanlivost

    Jasná výhoda pro skladování: díky vakuování jsou potraviny trvanlivější.

    Více o tématu „Skladování“

    Porcování

    Výhoda pro čerstvost

    Vždy ta správná porce: kdykoliv můžete mít po ruce individuální množství potravin k přípravě sous-vide nebo ke skladování.

    Více o tématu „Porcování“

    Marinování

    Kvůli chuti

    Větší požitek: zvýraznění chuťových zážitků vakuováním marinovaných potravin.

    Zobrazit všechny produkty s touto funkcíVíce o tématu „Marinování“

    Vakuování v nádobě

    Vynikající pro choulostivé potraviny

    Delší trvanlivost i u choulostivých potravin: v nádobě zůstanou například i bylinky a zelenina bez poškození.

    Více o tématu „Vakuování v nádobě“

    Opakované uzavírání

    Chipsy & podobné pochutiny zůstanou čerstvé

    Záruka delšího požitku: načatá balení je možné znovu uzavřít při použití stupně 1.

    Více o tématu „Opakované uzavírání“

    Uzavírání sklenic

    Bezpečně uskladněné a čerstvé

    Bezpečné uskladnění čerstvých potravin: pesto, dětskou výživu a jiné lze vakuovat ve sklenicích na jedno použití.

    Více o tématu „Uzavírání sklenic“

    Vakuování kapalin

    Možnosti úsporného skladování

    Úsporně a bezpečně zabalené: Tekutiny lze bez problémů vakuovat v plastovém sáčku.

    Více o tématu „Vakuování kapalin“
    Charakteristika výbavy v závislosti na modelu

    Co byste měli vědět o Vakuovací zásuvky

    Všestranná vestavná vakuovací zásuvka

    Nejhezčí stránky požitkářství

    Perfektní podmínky pro skladování potravin nebo jejich labužnickou přípravu metodou sous-vide. Nová vakuovací zásuvka si vás získá svým všestranným využitím. Protože co je hezčího, než bez námahy vykouzlit pokrmy, které ve všem odpovídají tomu, co slibuje obrázek v kuchařce. Základní funkce vakuovací zásuvky je přesvědčivě jednoduchá: potraviny se zabalí do fólie, odsaje se z nich vzduch (zejména kyslík) a poté se vzduchotěsně uzavřou. Tímto způsobem lze udržet kvalitu potravin déle. Vakuovací zásuvka navíc připravuje potraviny optimálně pro metodu sous-vide. Porcování, skladování a příprava pro lahodnou kuchyňskou úpravu.

    Více o tématu „Všestranná vestavná vakuovací zásuvka“
    Šetrná příprava pokrmů metodou sous-vide ve vakuu

    Pro mimořádný požitek

    Výraz „sous-vide" pochází z francouzštiny a označuje přípravu potravin "ve vakuu". Touto metodou se pokrmy připravují v parní troubě, vakuově zabalené a při konstantních nízkých teplotách. Vaření v páře je šetrné, a proto se doporučuje k přípravě masa, ryb, zeleniny nebo ovoce. Vzhledem k nižším teplotám trvá příprava pokrmů déle než při obvyklém vaření v páře.

    Více o tématu „Šetrná příprava pokrmů metodou sous-vide ve vakuu“
    Vakuování krok za krokem

    Snadná obsluha

    Pomocí vestavné vakuovací zásuvky Miele lze provádět vakuování potravin pro nejrůznější použití. Vakuování v 9 krocích – ukážeme vám, jak na to.

    Více o tématu „Vakuování krok za krokem“

    Příslušenství a čisticí prostředky

    Originální příslušenství Přejít do e-shopu Přehled příslušenství