• Z důvodu zvýšeného počtu objednávek se doba dodání může prodloužit

Čistý požitek a přirozená chuť – vestavné

Jaký systém čerstvosti upřednostňujete? 

Čerstvé potraviny jsou základem zdravé výživy. Ovoce se zeleninou je nejlepší konzumovat tak čerstvé a lahodné, jako byste je právě koupili na trhu. Ale kdo má dnes čas denně nakupovat čerstvé suroviny na vaření?Při nákupu potravin sice dbáme na jejich kvalitu, ale je nutné myslet i na jejich správné uskladnění – to rozhoduje, jak dlouho zůstanou potraviny čerstvé, chutné a zdravé. Řešení: systémy pro uchování čerstvosti Miele PerfectFresh Active, PerfectFresh Pro a DailyFresh. 

PerfectFresh Active

Větší čerstvosti už dosáhnout nelze: aktivní viditelné zvlhčování v zásuvce probíhá pomocí rozprašovače a zabraňuje tak vysychání potravin. Dokonce i při malém naplnění zásuvky jsou tak zajištěny optimální podmínky skladování ovoce a zeleniny. Kromě funkce aktivního zvlhčování vytváří tento systém pro uchování čerstvosti zónu s automaticky regulovaným teplotním rozsahem 0 °C až +3 °C. Tak je dosaženo 3x delší trvanlivosti masa, ryb a řady mléčných výrobků a až 5x delší čerstvosti ovoce a zeleniny.brFunkce jde ruku v ruce se vzhledem – poutavý design automaticky přitáhne veškerou pozornost. 

PerfectFresh Pro

Potraviny vydrží až 5x déle čerstvé. V automaticky regulovaném teplotním rozsahu 0 °C až +3 °C je trvanlivost masa, ryb a řady mléčných výrobků až 3x delší. Ovoce a zelenina zůstávají čerstvé dokonce až 5x déle – díky individuálně nastavitelné úrovni vlhkosti v zásuvce.  

DailyFresh

Prostorná zásuvka v chladicí části poskytuje místo pro mnoho čerstvých potravin. V zásuvce se dobře udržuje vlhkost. Ovoce a zelenina zůstanou až 2x déle čerstvé.Vybrané modely jsou vybaveny zásuvkou ExtraCool, ve které panují nižší teploty než ve zbytku chladničky – perfektně vhodné pro maso, ryby a mléčné výrobky.

Vybavení závisí na modelu. Obrázky slouží jako příklad pro vysvětlení

    • Technické změny vyhrazeny; za správnost poskytnutých informací nepřebíráme žádnou odpovědnost.