• Z důvodu zvýšeného počtu objednávek se doba dodání může prodloužit

Konvektomaty Miele

Prostorově úsporné a mnohostranné

Příprava v páře

Vaření v páře je pokládáno za jeden z nejzdravějších způsobů přípravy pokrmů. Proč je ale příprava v páře tak zdravá? Potraviny se připravují při relativně nízkých teplotách – tím zůstávají zachovány cenné vitamíny a minerály, na rozdíl od běžného vaření, které často probíhá při příliš vysokých teplotách. Současně nedochází při přípravě v páře k přímému kontaktu s vodou – potraviny si tak uchovají svoji intenzivní specifickou chuť. I vědci již dokládají cenné výhody přípravy v páře: obzvláště obsah vitamínu C je u potravin připravených v páře výrazně vyšší, například paprika připravená v parní troubě obsahuje stejné množství živin jako syrová – přínos pro zdraví i chuť.

Pečení z těsta a pečení masa

Vždy na stupeň přesně: díky rozmanitým funkcím pečicí trouby, jako horní/spodní pečení, horní pečení, spodní pečení, velký nebo malý gril, gril s cirkulací nebo intenzivní pečení bude každý pokrm připraven optimálně. Ještě větší komfort při přípravě pokrmů zajistí pokrmový teploměr v konvektomatu DGC Pro, který stále sleduje vnitřní teplotu, automaticky vypočítá dobu přípravy a při dosažení požadované vnitřní teploty proces přípravy zastaví.

Chytře kombinováno 

U konvektomatů DGC můžete při přípravě pokrmu v provozním způsobu klimatické pečení zvýšit vlhkost přidáním parních rázů. Tak získáte zvlášť nadýchaný chléb s lesklou kůrkou a šťavnatou pečeni.Ještě cíleněji můžete pečicí klima přizpůsobit u konvektomatů DGC Pro, a to procentuálně přesným nastavením vlhkosti a možností kombinace více kroků přípravy. Tak může konvektomat DGC Pro zkombinovat vlhké i suché teplo do nového provozního způsobu – kombinované přípravy – a nabídnout tak 3 funkce v jednom přístroji.

Vybavení závisí na modelu. Obrázky slouží jako příklad pro vysvětlení

    • Technické změny vyhrazeny; za správnost poskytnutých informací nepřebíráme žádnou odpovědnost.