• Z důvodu zvýšeného počtu objednávek se doba dodání může prodloužit

TempControl – stupně smažení a pozvolné vaření

Pečení s nejjemnější přesností

Stupeň smažení I

Tento stupeň smažení je vhodný pro všechny pokrmy, které jsou připravovány při nízké teplotě smažení, např. vejce jako volská oka, míchaná vejce, slanina k snídani, kuřecí prsa, noky, zelenina, karbanátky, ryby a většina mražených pokrmů.

Stupeň smažení II

Při střední teplotě smažení lze opékat potraviny, jako jsou krevety, steaky, řízky, sekaná a masové nudličky. Kromě toho se hodí pro pražení semínek, stejně jako pro přípravu bramboráků, tortill a karamelu.

Stupeň smažení III

Nejvyšší stupeň je ideální pro přípravu ve woku, stejně jako pro prudké osmahnutí masa pro dušené pokrmy nebo pro velká množství masa. Ale i palačinky se na tomto stupni povedou.

Pozvolné vaření

Mnoho pokrmů je dokonalých až tehdy, když se doplní omáčkou, jako např. ragú nebo boloňské špagety. Varná deska reguluje pomocí funkce pozvolného vaření vhodnou teplotu. Takto se zabrání prskání a omáčka se vám vždy podaří.

Vybavení závisí na modelu. Obrázky slouží jako příklad pro vysvětlení

    • Technické změny vyhrazeny; za správnost poskytnutých informací nepřebíráme žádnou odpovědnost.