Nejlepší výsledky: díky přídavné vlhkosti se chléb, housky nebo maso připraví optimálně a profesionálně.
Kombinovaná příprava s horním/spodním pečením
Pokrmy budou rovnoměrně upečeny shora i zespodu – takto se chléb perfektně podaří.
Kombinovaná příprava/gril
Obzvláště ryby a masa s vysokým obsahem tuku budou jemné a šťavnaté – s křupavou kůrčičkou nebo krustou.
Příprava v páře
Zdravá a šetrná příprava: při přípravě v páře zůstane zachováno velmi mnoho živin.
Velký gril
Rozmanité využití: pro grilování většího množství steaků, uzenin, špízů a mnoho dalšího.
Horký vzduch plus
Perfektně nadýchané a lahodné: ideální pro rychlé a šetrné pečení masa či pečiva až na dvou úrovních.
Intenzivní pečení
Křupavá těsta, chutné oblohy: ať už pizza, quiche nebo ovocné koláče – zespodu křupavé, shora šťavnaté.
Speciální moučník
Vykouzlí lahodné koláče: odpalované, plundrované a křehké těsto bude jako od pekaře.
Mix & Match
Chutné pokrmy obratem ruky: s funkcí Mix & Match můžete připravit různé druhy potravin současně.
Horní/spodní pečení
Perfektní při univerzálním klasickém použití: skvěle se podaří všechny tradiční recepty na pečení masa či pečiva.
Horní pečení
Dokončení pro vzhled i chuť: tak se podaří dokonalá příprava při gratinování, pečení a dopékání.
Spodní pečení
Individuální příprava: pro pokrmy, které se musí připravovat ve vodní lázni nebo se musí dopékat zespodu dohněda.
Grilování s cirkulací
Zvnějšku křupavé, uvnitř pěkně šťavnaté: ideální pro kuřecí maso, kachnu, kolena, rolády či jiné masové pokrmy.
Speciální použití
Mimořádné zcela snadno: různé speciální programy, například pro sušení ovoce, přináší vynikající výsledky.
Program Sabat
Předem naprogramovat až na 72 hodin: jedinečný program Sabat umožňuje také dlouhodobé plánování.
Příprava pokrmů sous-vide
Maximální požitek: maso, zelenina nebo ovoce připravené ve vakuu se postarají o jedinečný chuťový zážitek.
Parní trouba Eco
Ekologicky a trvale udržitelně: šetřete při přípravě potravin energii.
Horký vzduch Eco
Šetří elektrickou energii a čas: potraviny můžete připravovat energeticky úsporně.
Různé způsoby využití
Zelenina
Příroda v nejlepší podobě: šetrná příprava v parní troubě zachová vlastní chuť a je navíc velmi zdravá.
Přílohy
Vždy s přílohou: brambory, rýže či těstoviny se hodí ke každému hlavnímu chodu a mají vysokou výživovou hodnotu.
Ryby/mořské plody
Zdraví z moře: ryby a mořské plody se připraví na stupeň přesně a zachovají si své aroma i strukturu.
Maso
Jemné a šťavnaté: maso z parní trouby připravené na stupeň přesně s intenzivní vlastní chutí.
Rozmrazování
Jemně k mraženému: mražené potraviny můžete rozmrazit šetrně při teplotě 60 °C a tedy za ideálních podmínek.
Dezinfikování kojeneckých lahví
Sterilní za pouhých 15 minut: kojenecké lahve lze rychle a snadno vydezinfikovat při 100 °C.
Blanšírování
Nejlepší příprava: blanšírujte ovoce nebo zeleninu, abyste je mohli udržet trvanlivé v té nejlepší kvalitě.
Dezerty
To nejlepší nakonec: s parní troubou můžete nejrůznějším způsobem připravovat také dezerty.
Vaření vajec
Na měkko, na hniličku nebo na tvrdo? Za několik minut připravíte při teplotě 100 °C nejlepší vejce k snídani
Zavařování
Dlouhá trvanlivost: v parní troubě můžete obzvláště pohodlně zavařovat ovoce, zeleninu, maso a uzeniny.
Sterilizování zavařovacích sklenic
Ideálně připravené: nejlepší dezinfikování sklenic na zavařování ovoce a zeleniny.
Oloupání
Snadné loupání: rajčata, nektarinky, mandle a mnoho dalšího můžete oloupat v parní troubě během 1–4 minut.
Odšťavňování
Přeměňte ovoce na lahodnou šťávu nebo želé: pomocí parního odšťavnění se Vám to podaří obzvláště šetrně.
Ohřev
Jako čerstvě uvařené: pokrmy z předchozího dne lze za několik minut při teplotě 80–100 °C perfektně regenerovat
Nahřívání vlhkých ubrousků
Profesionální rozmazlování: podejte svým hostům k vynikajícímu menu vlhké utěrky z parní trouby.
Kynutí těsta
Nadýchané a kypré: s tímto univerzálním pomocníkem se vám podaří i kynuté těsto – při 40 °C skvěle nakyne.
Příprava jogurtu
Vlastní výroba: za pouhých 5 hodin si při teplotě 40 °C můžete v parní troubě vyrobit vlastní jogurt.
Rozpouštění čokolády
Sladké svádění: při teplotě 90 °C se čokoláda rozpustí bez hrudek a připálení – ideální na koláče nebo cukroví.
Příprava pokrmů metodou sous-vide
Maximální požitek: maso, zelenina nebo ovoce připravené ve vakuu se postarají o jedinečný chuťový zážitek.
Polévky
Krémové nebo čiré – polévky nejrůznějších druhů a chutí jsou oblíbeným předkrmem.
Udržování teploty
Budete jíst o něco později? Vaše parní trouba automaticky udrží pokrmy teplé až do 15 minut.
Užitečné informace o kombinovaných parních troubách Miele
Kombinovaná příprava s Miele
Princip 3 v 1 pro maximální rozmanitost
Žádné přání s ním není nemožné: s konvektomatem máte k dispozici plnohodnotnou parní troubu, plnohodnotnou pečicí troubu a plnohodnotný kombinovaný přístroj v jednom! Díky technologii DualSteam se potraviny připravují šetrně a rovnoměrně pomocí páry. Celé své umění ukazuje konvektomat při kombinované přípravě – kombinace vlhkosti a suchého ohřevu, která přináší perfektní výsledky zejména při pečení. Konvektomat Miele je kromě toho k dispozici s různými velikostmi ohřevného prostoru – vhodný přístroj pro každé uspořádání kuchyně.
Naše konvektomaty existují ve dvou různých velikostech – pro každou kuchyni ten správný přístroj. Tak se postaráte o intenzivní a zdravý požitek za všech okolností.
Zajistěte si multitalent ve své kuchyni: nezáleží na tom, zda jednotlivé přílohy nebo kompletní menu v jednom samostatném procesu přípravy, parní trouba Miele vám usnadní vaření v každou dobu – individuálně podle vašich požadavků a přání. Tím vám nabízí perfektní doplnění pečicí trouby a varné desky.