Parní trouby

Přehled všech předností produktu - Parní trouby

Komfort při obsluze

Exclusiv bei Miele

Patentovaná redukce páry*

Vypuštění páry 

Bezpečně a komfortně: dvířka můžete otevírat bez nepříjemného parního nárazu a pokrmy okamžitě vyjmout. 

Více o tématu „Patentovaná redukce páry“EP1714083 US 8766143

Velká rozmanitost využití 

Rozmanité možnosti 

Splní všechna Vaše přání: naše parní trouby Vám nabízí velmi rozmanité možnosti využití. 

Více o tématu „Velká rozmanitost využití “

Velký zásobník na vodu

Snadná manipulace 

Díky velkému objemu 1,5 l je i delší příprava možná bez přerušení.

Více o tématu „Velký zásobník na vodu“
Exclusiv bei Miele

Automatická příprava menu 

Pro kompletní menu 

Příprava několika součástí najednou: teplota, doba přípravy a postup se určí automaticky. 

Více o tématu „Automatická příprava menu “

Ohřevné prostory

Velký ohřevný prostor, velká užitná plocha 

Prostor pro Vaši kreativitu 

Maximální nabídka místa: hluboký ohřevný prostor a velká užitná plocha pro současnou přípravu více porcí.

Více o tématu „Velký ohřevný prostor, velká užitná plocha “
Exclusiv bei Miele

Nerezový ohřevný prostor se lněnou strukturou 

Profesionálně vybaveno. 

Kvalitní a snadná údržba: všechny naše parní trouby jsou vybaveny nerezovým ohřevným prostorem. 

Více o tématu „Nerezový ohřevný prostor se lněnou strukturou “

Průhledná dvířka 

Dokonalý přehled 

Nejlepší výhled na připravovaný pokrm díky praktickým průhledným dvířkám.

Více o tématu „Průhledná dvířka “

LED osvětlení

V nejlepším světle 

Spot on: LED spoty optimálně osvětlují ohřevný prostor a přitom jsou obzvláště energeticky účinné.

Více o tématu „LED osvětlení“

Požitek

Automatické programy 

Bez námahy k nejlepšímu výsledku 

Připraveno vždy na stupeň přesně: optimální, pohodlná příprava velkého množství pokrmů s jistotou úspěchu.

Více o tématu „Automatické programy “

Příprava nezávislá na množství 

Různá množství, stejná doba přípravy 

Vždy za stejný čas: lhostejno, zda se jedná o 100 g nebo 1 kg, doba přípravy zůstane vždy stejná. 

Více o tématu „Příprava nezávislá na množství “
Exclusiv bei Miele

DualSteam 

Všestranný talent pro rovnoměrné výsledky 

Nejlepší požitek: pára se rozděluje rovnoměrně a rychle – tím si užijete optimálních výsledků přípravy. 

Více o tématu „DualSteam “
Exclusiv bei Miele

Automatické udržování teploty 

Automaticky udržuje hotové pokrmy teplé

Žádné okamžité vychladnutí: pokrmy jsou automaticky udržovány teplé ještě 15 minut po ukončení přípravy. 

Více o tématu „Automatické udržování teploty “

Příprava pokrmů metodou sous-vide 

Příprava ve vakuu 

Pro intenzivní chuť: při nízkých teplotách se vakuované pokrmy připraví obzvláště šetrně.

Více o tématu „Příprava pokrmů metodou sous-vide “

Provedení/funkce

Externí vyvíjení páry 

Výhodné: pára z vnějšího prostoru 

Vyvíjení páry mimo ohřevný prostor zabraňuje vzniku vápenatých usazenin a zajišťuje snadné čištění.

Více o tématu „Externí vyvíjení páry “

Různé způsoby využití

Maso

Jemné a šťavnaté: maso z parní trouby připravené na stupeň přesně s intenzivní vlastní chutí.

Rozmrazování 

Jemně k mraženému: mražené potraviny můžete rozmrazit šetrně při teplotě 60 °C a tedy za ideálních podmínek.

Příprava pokrmů metodou sous-vide 

Maximální požitek: maso, zelenina nebo ovoce připravené ve vakuu se postarají o jedinečný chuťový zážitek.

Blanšírování 

Nejlepší příprava: blanšírujte ovoce nebo zeleninu, abyste je mohli udržet trvanlivé v té nejlepší kvalitě. 

Rozpouštění čokolády 

Sladké svádění: při teplotě 90 °C se čokoláda rozpustí bez hrudek a připálení – ideální na koláče nebo cukroví. 

Zelenina 

Příroda v nejlepší podobě: šetrná příprava v parní troubě zachová vlastní chuť a je navíc velmi zdravá. 

Dezinfikování kojeneckých lahví 

Sterilní za pouhých 15 minut: kojenecké lahve lze rychle a snadno vydezinfikovat při 100 °C. 

Sterilizování zavařovacích sklenic 

Ideálně připravené: nejlepší dezinfikování sklenic na zavařování ovoce a zeleniny. 

Ryby a mořské plody

Zdraví z moře: ryby a mořské plody se připraví na stupeň přesně a zachovají si své aroma i strukturu.

Odšťavňování 

Přeměňte ovoce na lahodnou šťávu nebo želé: pomocí parního odšťavnění se Vám to podaří obzvláště šetrně. 

Zavařování 

Dlouhá trvanlivost: v parní troubě můžete obzvláště pohodlně zavařovat ovoce, zeleninu, maso a uzeniny. 

Vaření vajec 

Na měkko, na hniličku nebo na tvrdo? Za několik minut připravíte při teplotě 100 °C nejlepší vejce k snídani 

Ohřev 

Jako čerstvě uvařené: pokrmy z předchozího dne lze za několik minut při teplotě 80–100 °C perfektně regenerovat 

Oloupání 

Snadné loupání: rajčata, nektarinky, mandle a jiné můžete oloupat v parní troubě během 1–4 minut. 

Příprava jogurtu 

Vlastní výroba: za pouhých 5 hodin si při teplotě 40 °C můžete v parní troubě vyrobit vlastní jogurt. 

Polévky 

Krémové nebo čiré – polévky nejrůznějších druhů a chutí jsou oblíbeným předkrmem. 

Kynutí těsta 

Nadýchané a kypré: s tímto univerzálním pomocníkem se Vám podaří i kynuté těsto – při 40 °C skvěle nakyne. 

Nahřívání vlhkých ubrousků 

Profesionální rozmazlování: podejte svým hostům k vynikajícímu menu vlhké utěrky z parní trouby. 

Dezerty 

To nejlepší nakonec: s parní troubou můžete nejrůznějším způsobem připravovat také dezerty.

Přílohy 

Vždy s přílohou: brambory, rýže či těstoviny se hodí ke každému hlavnímu chodu a mají vysokou výživovou hodnotu. 

Vybavení

55 cm přístrojová zásuvka 

Dodatečný úložný prostor

Sporáky a pečicí trouby ve švýcarském standardu jsou vybaveny přístrojovou zásuvkou, kterou lze volitelně vyhřívat

Více o tématu „55 cm přístrojová zásuvka “

Příslušenství a čisticí prostředky

Originální příslušenství Přejít do e-shopu Přehled příslušenství
Dampfgarer Pflegeprodukte