Výroba a technologie

Expanze výroby, nové kompetence a technologie kladou vysoké nároky na zachování špičkové kvality výrobků, logistické dispozice a bezvadný stav strojního zařízení. Konstrukce a vývoj nás posouvají k úspěšným zítřkům dle firemní filozofie "být vždy lepší".

Kvalitní výrobky jsou alfou a omegou

Miele je synonymem pro vysoce kvalitní přístroje, které se pravidelně umísťují na předních příčkách hodnocení spotřebitelských testů. Velký důraz na kvalitu, spolehlivost a dlouhodobou životnost výrobků je závazkem, jenž vyžaduje velmi precizní nastavení kontrolních mechanismů. 

V duchu motta „Immer besser“ neustále zlepšujeme naše produkty a procesy s využitím celé řady nástrojů, např. Six Sigma. 

 

 

Testování kvality na každém kroku

Kontrola kvality zahrnuje na jedné straně vstupní kontrolu, která umožňuje řízení kvality dodávaných dílů, na straně druhé výrobní a konečnou kontrolu, které zajišťují vysoký standard procesů logistiky, předvýroby, výroby a montáže. Kontrola kvality se podílí i na analýzách vad materiálů, uvolňování produktů a procesů, FMEA analýzách, hodnocení parametrů materiálů i přístrojů. Za účelem zajištění vysokých požadavků zákazníka disponuje 3D měřícími zařízeními, optickým 3D scannerem a nadstandardně vybavenou zkušebnou.

Řízení kvality dodavatelů

Kvalita dílů, které pochází od našich dodavatelů, je podrobena přísnému testování, od vzorkování, vstupní kontrolu, testování ve špičkově vybavené zkušebně, přes reklamace až po audity. Nejdůležitější je však spolupráce na bázi vzájemné důvěry, respektu a oboustranného prospěchu. Dodavatelé jsou našimi partnery. 

Kontakt

Miele technika s.r.o.
Šumperská 1348 
783 91 Uničov

Tel: +420 587 071 100 
Fax: +420 587 071 110 
E-mail: miele.technika@miele.cz