Výroba a technologie

Expanze výroby, nové kompetence a technologie kladou vysoké nároky na zachování špičkové kvality výrobků, logistické dispozice a bezvadný stav strojního zařízení. Konstrukce a vývoj nás posouvají k úspěšným zítřkům dle firemní filozofie "být vždy lepší".

Výroba dílů do koncových přístrojů

Disponujeme celou řadou výrobních zařízení, která zhotovují díly pro montáž koncových přístrojů. Jedná se o lisování kovových a plastových dílů do sušiček prádla, praček s horním plněním a myček nádobí. 

Bubny pro pračky a sušičky

Bubny do praček a sušiček získáváme expandováním plechu kapalinou. Tlak kapaliny působí na plech, který následně dosedne na povrch formy. Díky rovnoměrnému tlaku kapaliny se díl vylisuje s menším ztenčením stěny oproti běžným technikám tváření. Výlisek je zhotoven ve třech operacích. 

Boční a zadní stěny přístrojů

Boční a zadní stěny sušiček a praček jsou vyráběny na lisovací lince technologií postupového lisování plechu. Lisy řazené za sebou vykonávají jednotlivé operace: tažení, lemování, stříhání, děrování a ohýbání. 

Boční stěny myček

Disponujeme jednou ohýbací linkou pro výrobu bočních stěn myček. Vyrábíme pozinkované, nerezové a bíle lakované stěny. 

Plastové díly

Plastové díly vyrábíme na sedmi vstřikolisech. 48 variant výlisků vedení vzduchu a podlahových modulů se poté na hlavní montáži zamontovává do sušiček. K sedmi vstřikolisům patří 27 forem a svářečky, kterými se spojují vyrobené části dílů. Díly se svařují metodou horkého zrcadla. 

Montáž koncových přístrojů

Výrobní provoz zajišťuje také montáž koncových přístrojů. Tyto výrobky lze rozdělit na dvě oblasti dle využití koncovým zákazníkem. Oblast péče o prádlo (sušičky, pračky) a oblast péče o nádobí (myčky). Přístroje jsou vyráběny pro domácnosti, sušičky navíc i pro poloprofesionální využití. 

Kontakt

Miele technika s.r.o.
Šumperská 1348 
783 91 Uničov

Tel: +420 587 071 100 
Fax: +420 587 071 110 
E-mail: miele.technika@miele.cz