Výroba a technologie

Expanze výroby, nové kompetence a technologie kladou vysoké nároky na zachování špičkové kvality výrobků, logistické dispozice a bezvadný stav strojního zařízení. Konstrukce a vývoj nás posouvají k úspěšným zítřkům dle firemní filozofie "být vždy lepší".

V duchu motta "Immer Besser"

"Immer Besser" (vždy lepší) je motto, které provází značku Miele. Neustálé zlepšování se netýká jen kvality vyráběných spotřebičů, ale také procesů. Systematickým přístupem odstraňujeme plýtvání ve výrobních i podpůrných procesech.

Naše procesy jsou orientovány na zákazníka. Layout výrobních zařízení je přizpůsoben optimálnímu materiálovému toku. Předvýrobní procesy jsou integrovány do finálních montážních procesů (One Piece Flow), nebo jsou synchronizovány s konečnou montáží Just In Sequence (JIS). Ostatní procesy jsou řízeny tahem pomocí kanbanových karet.

 

Neustálé zlepšování všech procesů

Uspořádání pracovišť na montážní lince je flexibilní pro různé výrobní dávky a typy výrobků. Vyrábíme několik set variant přístrojů, přičemž malé výrobní dávky (do 20 kusů) tvoří přes 80 % naší výroby. Moderní výrobní zařízení jsou optimalizována pro malé výrobní dávky a klademe velký důraz na minimalizaci ztrát při přeseřízení. K řízení jednotlivých procesů využíváme jednoduché vizualizační prvky.

Kontakt

Miele technika s.r.o.
Šumperská 1348 
783 91 Uničov

Tel: +420 587 071 100 
Fax: +420 587 071 110 
E-mail: miele.technika@miele.cz