Tiskové zprávy Miele

Tisková zpráva 05/2024

Více než dva roky dodatečné záruky: 
Miele potvrzuje svůj závazek kvality a udržitelnosti

 

  • Bezplatné prodloužení záruky o 125 týdnů na akční spotřebiče k výročí
  • Aktivace dodatečné záruky prostřednictvím aplikace Miele
  • Mezinárodní kampaň trvá do konce září 2025

V roce svého 125. výročí prodlužuje Miele záruční dobu na vybrané jubilejní spotřebiče o 125 týdnů. Při zakoupení jednoho z řady speciálních modelů akční nabídky "125 Gala Edition" získají zákazníci na spotřebič Miele místo dvou let celkem téměř čtyři a půl roku záruky. Celosvětová kampaň byla zahájena v únoru v Německu a potrvá do září 2025.


"Miele je více než kterákoli jiná společnost symbolem kvality, dlouhé životnosti a udržitelnosti," říká Axel Kruse, vedoucí divize služeb skupiny Miele. "Tyto hodnoty nyní podporujeme tím, že našim zákazníkům přinášíme  nabídku, která je na trhu jedinečná," dodává Kruse. Prodloužená záruka se vztahuje na všechny spotřebiče řady "125 Gala Edition".


Zákazníkům nevznikají po celou dobu záruky žádné náklady na opravu - s výjimkou závad, které si způsobí sami. Záruka se vztahuje na veškeré náklady na práci a cestovné, jakož i na náklady na náhradní díly. Pokud se oprava již ekonomicky nevyplatí, Miele poskytne ekvivalentní nový spotřebič. V Německu je k dispozici přibližně 900 a po celém světě přibližně 2 700 techniků Miele nebo autorizovaných servisních partnerů pro "záruční" opravy.


Aktivace dodatečné záruky prostřednictvím aplikace
Kdo chce využít dodatečnou záruku, může ji po nákupu pohodlně aktivovat prostřednictvím aplikace Miele. Zákazníci mohou pomocí aplikace kdykoli zjistit stav záruky svého spotřebiče a ušetřit si tím hledání v šanonu. Uživatelé mají také neustále přehled o svých domácích spotřebičích: mohou si zkontrolovat stav své trouby, nebo pokud je spotřebič vybaven kamerou, podívat se například na to, jak daleko je jejich pečeně nebo koláč. Kdo se nechá upozornit prostřednictvím chytrého telefonu nebo tabletu, že je prádlo nebo nádobí hotové, může si ušetřit zbytečnou cestu. Aplikace Miele nabízí také řadu informací o udržitelnosti, například o spotřebě energie a vody u mycích a pracích programů.


Další nabídka k výročí: záruka na 125 měsíců
Pro zákazníky s obzvláště výraznou potřebou jistoty nabízí Miele k výročí další atraktivní možnost: každý, kdo si přeje prodloužit záruku na deset let na svůj spotřebič, získá dalších pět měsíců záruky navíc. Na opravy by se pak vztahovala záruka na celkem 125 měsíců. Tato nabídka pro domácí spotřebiče platí od ledna 2024 a končí v září 2025. Více informací o výročí, podmínkách akce a speciálních modelech najdete zde: www.miele.cz/125let
 
Stáhnout ve formátu PDF