Tiskové zprávy Miele

Tisková zpráva 05/2022

• Jedním stisknutím tlačítka se ocitnete ve své oblíbené kavárně
  • Domácí kávovary jsou jasným trendem pro všechny milovníky kávy

Pro spoustu z nás je intenzivní vůně a chuť čerstvě připravené kávy tím nejlepším startem do nového dne. Svou domácí kavárnu můžete mít díky Miele k dispozici vždy, když dostanete chuť na vyvážené espresso, jemné cappuccino nebo delikátní latte macchiato. V jediném okamžiku se můžete proměnit ve špičkového baristu – volně stojící kávovar CM 5310 Silence, který se mj. pyšní značkou kvality dTest, vám to umožní pouhým stisknutím tlačítka.

Práce z domova, těžký den, nečekaná návštěva přátel nebo víkendové rozmazlování? To vše jsou okamžiky, kdy oceníte své malé kávové království. Domácí kávovary

s integrovaným mlýnkem na kávu jsou jasným trendem poslední doby. Umožňují totiž vychutnat si naši oblíbenou kávovou specialitu kdykoliv, navíc bez zbytečného zatěžování životního prostředí kvůli odpadu z kapslí či plastových kelímků.

Pro kávovar Miele CM 5310 Silence není žádná kávová výzva příliš velká. Espresso, ristretto, velkou kávu, cappuccino, café latte nebo latte macchiato zvládne tento model v elegantní obsidián černé nebo zářivé ostružinové barvě během okamžiku. Dokonalá souhra komponent, jako je šetrný kuželový mlýnek, čerpadlo nebo spařovací jednotka, a optimální stupeň mletí, teplota i tlak vody jsou zárukou skutečného chuťového požitku.

Sofistikovaný AromaticSystem zajistí ještě více lahodné chuti než dříve. Jak to celé funguje? Dynamická spařovací komora kávovarů Miele se při napouštění vody rozpíná, díky tomu se propojí pomletá káva a voda mimořádně intenzivně a aroma kávy se může rozvinout na maximum.

Všechny kávovary Miele s mlýnkem na kávu jsou kromě známé funkce OneTouch vybaveny novou funkcí OneTouch for Two, která umožní současnu přípravu dvou kávových specialit – a opět k tomu stačí jediný stisk tlačítka. Čekáte větší návštěvu? Ani to není žádný problém, funkce Konvice kávy totiž zvládne přichystat až 8 šálků najednou. Starosti si nemusíte dělat ani s údržbou a čištěním, o vše se postarají automatické čisticí programy.

Kávovar s puncem kvality

Stejně jako všechny ostatní přístroje Miele procházejí také kávovary velmi přísným testováním. Zejména na kvalitě, dlouhé životnosti a tím i udržitelnosti svých výrobků si společnost Miele zakládá už od doby svého vzniku v roce 1899. Také proto se přístroje Miele pravidelně umisťují na předních příčkách nezávislých spotřebitelských testů i uživatelských hodnocení po celém světě. Kávovar Miele CM 5310 Silence se může pochlubit mj. značkou kvality dTest, kterou uděluje tento tradiční spotřebitelský titul produktům splňujícím daná kritéria kvality. Také tento přístroj jasně potvrzuje, že kvalita Miele zkrátka předběhla svou dobu.

Model kávovaru CM 5310, stejně jako ostatní přístroje a příslušenství Miele, zakoupíte v Miele Experience Centrech v Praze a v Brně, online na https://https://www.miele.cz// nebo u autorizovaných partnerů Miele.

Stáhnout ve formátu PDF