Tiskové zprávy Miele

Tisková zpráva 04/2024

Speciální nabídka k výročí: Miele vylepšuje sortiment péče o prádlo akčními modely

  • Špičkové spotřebiče s inovativními funkcemi
  • Bezplatné prodloužení záruky o 125 týdnů
  • Nová vůně "125 Edition" pro prací prostředky a sušičky

Miele letos slaví 125. výročí svého založení – a téměř stejně dlouho potvrzuje svou vedoucí úlohu v segmentu péče o prádlo z hlediska kvality a životnosti. Pračky a sušičky Miele přesvědčují vynikajícími hodnotami spotřeby, špičkovým výkonem a maximálně snadnou obsluhou. Navíc jako jediný výrobce v oboru testuje své spotřebiče na 20letou životnost. Prémiový výrobce nyní oslavuje své výročí atraktivními
akčními spotřebiči, které nabízejí inovativní praktické funkce nebo dodatečnou 125týdenní záruku. Nové modely v sortimentu péče o prádlo jsou k dispozici od března 2024.


Pračky z akční řady "125 Edition" mají kapacitu 8 kilogramů a jsou vybaveny buď systémem PowerWash pro nižší spotřebu vody a elektrické energie, nebo automatickým dávkováním pracího prostředku TwinDos pro maximální pohodlí a praní stisknutím jediného tlačítka. K dispozici jsou následující akční modely:
• Pračka WWB380 WPS 125 Edition s funkcí PowerWash pere o 20 % úsporněji, než je mezní hodnota (52) pro energetický štítek A – a je tak energeticky nejúspornějším spotřebičem v nabídce Miele. Akční model lze navíc propojit s aplikací Miele a je vybaven funkcí SteamCare. Tuto funkci si mohou zákazníci zvolit například pro osvěžení nebo vyhlazení párou oděvů, které nosili jen krátce – aniž by je museli prát.
• Model WWB680 WCS 125 Edition je vybaven systémem TwinDos a možností propojení do Miele@home a jeho energetická účinnost je o 10 % nižší než mezní hodnota (52) pro třídu A. Také tento akční spotřebič je navíc vybaven funkcí: SteamCare.

Atraktivní akční modely u sušiček
Ke svému výročí Miele nabízí sušičku TWC660 WP 125 Edition s kapacitou 8 kg a energetickou třídou A+++. Spotřebič lze propojit prostřednictvím aplikace Miele a nabízí praktickou funkci FragranceDos, která umožňuje jemné provonění prádla. Akční model je navíc vybaven komfortní volbou programu DryCare 40. Ta umožňuje sušit v pračce oděvy, které lze prát při 40°C - a to i v případe, že textilie není podle symbolu pro péči vhodná do  sušičky.


125 Gala Edition – závazek k lepší životnosti a udržitelnosti
Při koupi některého z akčních modelů "125 Gala Edition" získají zákazníci na spotřebič Miele místo dvouleté záruky celkem téměř čtyři a půl roku zdarma. Další podrobnosti naleznete v tiskové zprávě č. 02/2024. Pračky v této akční řadě zahrnují spotřebiče s kapacitou 9 kilogramů, které jsou vybaveny funkcemi TwinDos a PowerWash. Tyto modely jsou také vybaveny speciální funkcí SingleWash, která umožňuje rychlé a energeticky úsporné praní jednotlivých kusů prádla za pouhých 39 minut**. Všechny akční spotřebiče lze propojit
prostřednictvím aplikace Miele, dosahují energetické třídy A a jsou také vybaveny speciální funkcí SteamCare. Například model WWI880 WCS 125 Gala Edition. U sušiček řady 125 Gala Edition nabízí Miele model TWL680 WP 125 Gala Edition. Tato sušička má kapacitu 9 kilogramů, je vybavena třídou energetické účinnosti A+++ a lze ji propojit prostřednictvím aplikace Miele. Další komfort nabízí funkce SilenceDrum, která je k dispozici pouze u Miele. Díky speciální konstrukci bubnu, kdy je část vnější strany pokryta izolačními pásy, SilenceDrum znatelně snižuje hluk z bubnu - například od zipů nebo knoflíků.

Funkce SteamFinish během sušení vyhlazuje prádlo párou, což výrazně snižuje potřebu žehlení. Další funkcí akčních spotřebičů je PowerFresh, která zabraňuje zbytečnému praní lehce zašpiněného. Textilie, které například dlouho ležely nenošené ve skříni, se díky funkci PowerFresh osvěží a ztratí veškeré pachy, které mohly absorbovat. Procesu sušení předchází fáze zvlhčování přidáním vodní páry. To způsobuje lepší přenos teploty do textilu, takže se molekuly pachů rozpouštějí a účinněji odstraňují. PowerFresh optimálně funguje v kombinaci
s flakonem s vůní DryFresh, který rovněž neutralizuje pachy a dodává jemnou svěží vůni.


Svěží vůně jako limitovaná edice
Zákazníci se mohou těšit nejen na atraktivní akční spotřebiče, ale také na novou a exkluzivní vůni k výročí. Vůně "125 Edition" kombinuje ovocné, elegantní tóny se sametově květinovou vůní a příjemným nádechem svěžesti. Limitovaná edice je k dispozici pro prací prostředky UltraPhase 1 a 2 (TwinDos), UltraColor a také jako flakón do sušičky.


**v závislosti na druhu prádla a zvoleném programu

Stáhnout ve formátu PDF