Tiskové zprávy Miele

Tisková zpráva 03/2024

125 Gala Edition: Miele slaví výročí s vestavnými spotřebiči v elegantní matné černé barvě

Bezplatné prodloužení záruky o 125 týdnů
Indukční varné desky s jedinečným sklokeramickým povrchem
 

Na podzim loňského roku představila společnost Miele řadu vestavných spotřebičů ArtLine v elegantním obsidian černém matném provedení. U příležitosti svého 125. výročí nabízí společnost Miele na tyto spotřebiče - kromě běžné záruky - prodloužení záruky o 125 týdnů zdarma. Elegantní spotřebiče bez rukojeti lze kombinovat s téměř jakýmkoli stylem interiéru, různými materiály a mnoha barvami. Akční nabídka zahrnuje pečicí trouby, pečicí trouby s mikrovlnou, konvektomaty, kávovary, nahřívače,
vakuovací zásuvku a vinotéku. Dále také indukční varné desky se speciálním matným černým sklokeramickým povrchem. Edici 125 Gala doplňuje digestoř či volně stojící chladnička s mrazničkou v obsidian černé matné variantě.


Z technického hlediska patří matně černé modely ArtLine k vestavným spotřebičům generace 7000. Místo obvyklé rukojeti se spotřebiče otevírají pouhým dotykem prstu na senzorovém tlačítku (Touch2Open) integrovaném do ovládacího panelu. Spotřebiče ArtLine tak podporují důsledný koncept kuchyně bez rukojetí.

Nový barevný odstín je patrný i na dvířkách: vizuálně i na dotek, protože skleněný povrch je jemně strukturovaný. Tvoří rám pro průzor, který má nyní velkorysejší liniový rastr. Logo Miele decentně ustupuje do pozadí pod průzorem. "Při plánování kuchyně nabízí ArtLine v obsidian černé matné barvě všestranné možnosti designu, harmonicky začleněné do celkového tmavého konceptu nebo jako elegantní akcent ve světlém prostředí," říká Ina Laukötter, Vice President Category Marketing Business Unit Cooking společnosti Miele. Nabídka zahrnuje pečicí trouby, konvektomaty (pro výklenky 45 a 60 cm) a trouby s mikrovlnou. Tyto spotřebiče doplňují vestavné plně automatické kávovary, varné desky, nahřívače, vakuovací zásuvka, odsavač par, vestavná vinotéka a volně stojící chladnička s mrazničkou - vše varianty „bez rukojeti“ z aktuální nabídky Miele. Varné desky odolávají poškrábání a otiskům prstů díky speciální sklokeramice MattFinish K přístrojům ArtLine představuje Miele indukční varné desky s novým matným sklokeramickým povrchem. Jedinečná struktura nejenže podtrhuje čistý design varných desek, ale je také mimořádně odolná proti poškrábání. Například škrábance způsobené pískem jsou redukovány až o 80 procent. Díky tomu si varné desky se sklokeramickým povrchem MattFinish dlouho zachovávají svůj původní, vysoce kvalitní vzhled. Další výhodou strukturovaného povrchu s efektem proti otiskům prstů je, že otisky prstů jsou prakticky neviditelné. Označení varných zón je decentní a podtrhuje minimalistický design. Jemné bílé linie označují místa, kam lze umístit hrnce, pánve nebo grilovací desku Gourmet, a bílé jsou indikátory úrovně výkonu. Matná povrchová úprava je k dispozici pro dva modely - klasickou varnou desku a varnou desku s integrovaným odsavačem par.


Nový nástěnný odsavač par nabízí účinnou ventilační technologii a individuální osvětlení

Pokud dáváte přednost designovému odsavači par, najdete dokonalé řešení se skleněným panelem v obsidian černé matné barvě. Tělo odsavače par působí elegantně a minimalisticky, protože má nižší hloubku a výšku než předchozí modely. Skleněná clona má nyní navíc strmější úhel, takže nabízí vyšším osobám o něco větší volnost pohybu při vaření. Vzduch je nasáván kolem matného černého panelu prostřednictvím systému odsávání na okrajích. Ovládací prvky s bílým displejem jsou umístěny nad panelem. Díky nové funkci DynamicWhite se osvětlení varné desky dokonale přizpůsobí prostředí kuchyně. Její barevnou teplotu si totiž můžete zvolit prostřednictvím aplikace Miele. Umožňují to teplá bílá a studená bílá LED světla, která se v závislosti na volbě řídí různou intenzitou. Teplotu barev lze nastavit mezi teplou bílou (2 700 Kelvinů) a studenou bílou (6 500 Kelvinů).
Energeticky úsporný ECO motor zajišťuje nejlepší hodnoty výkonu, například třídu energetické účinnosti A++. A ve srovnání s jinými nástěnnými odsavači par Miele dosahuje tento model přibližně o 20 % nižší hlučnosti* při zachování vysokého průtoku vzduchu. Matně černý spotřebič je k dispozici v šířce 90 centimetrů.

Vestavná vinotéka a volně stojící chladnička s mrazničkou doplňují nabídku k výročí

Pro menší, ale kvalitní výběr oblíbených vín: nová matně černá vestavná vinotéka KWT 7112 iG nabízí prostor pro uskladnění 18 lahví. Spotřebič pro výklenek šířky 45 cm má filtr Active AirClean, flexibilní police z bukového dřeva (FlexiFrame) a LED osvětlení. Vinotéku lze otevírat bez madla pomocí technologie Push2open.
Pro zákazníky, kteří si přejí volně stojící chladničku s mrazničkou, je k dispozici kombinace modelů Side-by Side chladnička KS 4783 D a mraznička FNS 4782 D v obsidian černém matném provedení. Spotřebiče bez rukojetí se otevírají velmi snadno díky funkci Click2Open. Chladnička má prostornou zásuvka s nastavitelnou vlhkostí DailyFresh a mraznička systém NoFrost.

Bezplatnou dodatečnou 125týdenní záruku, kterou Miele nabízí na všechny modely z akční řady 125 Gala Edition, lze pohodlně aktivovat prostřednictvím aplikace Miele. Uvedení akčních modelů 125 Gala Edition na trh proběhne v dubnu 2024. Další informace o speciální nabídce 125 Edition a 125 Gala Edition najdete v tiskové zprávě č. 2/2024.


*DAH 4980 v porovnání s DA 6498 W ve stupni 3 v odpadním vzduchu

 

 

Stáhnout ve formátu PDF