Tiskové zprávy Miele

Tisková zpráva 23/2018

Prádelna Kontessa: 10 let úspěšné péče o prádlo. S přístroji Miele Professional.

Dokonale čisté prádlo a naprostá spokojenost zákazníků. I takto jednoduchý může být recept na úspěšné podnikání. Deset let svého provozu slaví letos bratislavská prádelna Kontessa. Profesionální prádelenská technika Miele byla po celou dobu u toho.


Počátky fungování prádelny Kontessa spadají zpět do roku 2008. „V té době jsme si začali pohrávat s myšlenkou založit si vlastní firmu. Protože žena původně pracovala v podobném odvětví, napadlo nás, že by tím provozem mohla být prádelna. Začátky samozřejmě nebyly vůbec jednoduché, ale díky značnému úsilí a manželčině tvrdohlavosti jsme to zvládli. Dnes už se všem počátečním obtížím naštěstí můžeme i zasmát,“ říká Matej Kekeli, majitel prádelny. Prádelna v současné době sídlí na okraji hlavního města Slovenska. Přestěhovala se sem poté, co přestaly původní prostory v centru města neustále se rozrůstajícímu provozu kapacitně stačit.


Profesionálům vždy k službám


Firma se zabývá především profesionální údržbu hotelového a restauračního textilu, ke stálé klientele však patří také mnohé renomované cateringové společnosti či soukromé osoby z Bratislavy a jejího okolí. Sedm dní v týdnu se zde 6 zaměstnanců v dvousměnném provozu stará o to, aby se zakázka dostala zpět k zákazníkovi včas a v perfektní kvalitě. K tomu jsou jim nápomocny profesionální pračky, sušičky a mandly Miele. V prádelně používali zpočátku levnější prádelenské přístroje, které však podle majitelů nesplňovaly přísné požadavky na kvalitu. „Na základě neustále se rozšiřujícího okruhu klientů a jejich nároků jsme se záhy rozhodli zakoupit první přístroje Miele, které jsou skutečně navrženy pro profesionální práci. V roce 2016 jsme také firmu přestěhovali do nových, větších prostor. To nám umožnilo další růst a následně další dokoupení nové generace přístrojů Miele,“ doplňuje Kekeli.


Prádelna se při svém každodenním vysoce náročném provozu spoléhá na vybavení profesionálními prádelenskými přístroji značky Miele. Její vybavení tvoří 4 velké (1 x PW 814, 1 x PW 6131, 2 x PW 6101) a 2 malé pračky Miele Professional (1 x PW 6065, 1x PW 6080), 4 velké sušičky Miele (1 x PT 7251, 1 x PT 7331, 1 x PT 8337 WP s tepelným čerpadlem, 1 x PT 8407) a profesionální mandl.


Nejlepší vizitkou každé firmy je spokojenost zákazníků, což si v prádelně Kontessa velmi dobře uvědomují. „Někteří z klientů u nás perou už dlouhé roky a celkem pravidelně se stává, že zde například hoteloví zákazníci zůstávají i po změně majitele,“ dodává Matej Kekeli.

Stáhnout ve formátu PDF

Popis Stáhnout

Bratislavská prádelna Kontessa slaví letos 10 let své úspěšné existence. Také díky profesionálním prádelenským přístrojům Miele.

High Resolution JPG

Nejlepší vizitkou každé firmy je spokojený zákazník. Prádelna Kontessa spoléhá v každodenním náročném provozu na pračky, sušičky a mandly Miele Professional.

High Resolution JPG

Sedm dní v týdnu se zde 6 zaměstnanců v dvousměnném provozu stará o to, aby se zakázka dostala zpět k zákazníkovi včas a v perfektní kvalitě.

High Resolution JPG

Prádelna se klientům postará o různé druhy textilií: froté ručníky a osušky, ložní prádlo, textilie pro servírování a stolování apod.

High Resolution JPG