Tiskové zprávy Miele

Tisková zpráva 08/2018

Záruka dokonale vypraného prádla a spokojeného zákazníka

Praha/Brno, 10. května 2018

Konkurenční výhoda provozovny, jako je prádelna, je více než zřejmá – vybavení kvalitními moderními přístroji ve spojení s profesionálním personálem. Přesně těmito zásadami se řídí majitelé prádelny Laguna. Prádelna úspěšně funguje už od roku 2006 a o prázdninách minulého roku
se přestěhovala do nových prostor v pražských Stodůlkách.
Každý den
se zde s pomocí přístrojů Miele Professional vypere, usuší a vymandluje více než 2 tuny prádla - především hotelového a restauračního textilu, froté z wellness a spa nebo uniforem hotelových zaměstnanců.

Klienti se rekrutují především z oblasti ubytovacích a stravovacích zařízení v Praze a jejím okolí. Kromě nich patří mezi zákazníky také menší živnostenské provozy, např. Autokemp Karlštejn nebo s prádelnou sousedící cukrárna vyhlášená vynikajícími domácími zákusky.

Ke spokojeným klientům patří už tradičně saunový svět Saunia (pobočky Forum Liberec, Galerie Butovice, Centrum Chodov, Vivo! Hostivař, Centrum Černý most), jehož provozovny si zde nechávají prát především osušky a prostěradla.

 

Na Miele se můžeme spolehnout

Prádelna je vybavena přístroji Miele Professional. Patří k nim čtyři velké pračky
(1x PW418 z nové generace praček Benchmark Machines, řada Performance,
pro 18-20 kg, 1x PW 6201 na 20 kg, 2x PW 6207 na 20 kg prádla), jedna menší pračka PW 6080 na 8 kg prádla, čtyři odtahové sušičky PT8503 s řízením zbytkové vlhkosti pro vynikající výsledky sušení s objemem bubnu 500 l a kapacitou
20-25 kg prádla a jeden průmyslový mandl.

Majitel podniku David Soudil vysvětluje, proč do náročného provozu zvolil právě profesionální prádelenské přístroje Miele. „Vzhledem k tomu, že jsme nonstop provoz, nemůžeme si dovolit, aby nám všechny přístroje nefungovaly naprosto spolehlivě. Veškeré procesy praní jsou u nás pečlivě rozplánovány, a tak by například výpadek i jen jediné pračky znamenal velký problém. Proto jsme
se rozhodli pro pračky a sušičky od Miele, které se nám denně osvědčují při naší náročné práci.“       

Jeho slova potvrzuje i skutečnost, že si na množství zákazníků majitel opravdu nemůže stěžovat. Díky modernímu vybavení prádelny, profesionalitě, osobnímu přístupu a vstřícnosti personálu se klienti rádi opět vrací a zároveň přibývají další zájemci o perfektní péči o prádlo.

 

Stáhnout ve formátu PDF

Popis Stáhnout

V pražské prádelně Laguna perou, suší a mandlují s profesionální technikou Miele. (Foto: Miele)

High Resolution JPG

Každý den se v prádelně Laguna s pomocí průmyslových přístrojů Miele Professional vypere, usuší a vymandluje více než 2 tuny prádla. (Foto: Miele)

High Resolution JPG

K vybavení prádelny patří pět profesionálních praček, čtyři sušičky a jeden průmyslový mandl. Všechny od Miele Professional. (Foto: Miele)

High Resolution JPG

Díky profesionálním prádelenským přístrojům Miele a osobnímu přístupu personálu se sem klienti rádi vrací. (Foto: Hotel, Miele)

High Resolution JPG