Tiskové zprávy Miele

Tisková zpráva 12/2017

Nové profesionální pračky Miele jsou rychlé, tiché a snadno se ovládají

Snadné ovládání, rychlost a extrémní tichost i při odstřeďování. Díky tomu
jsou nové pračky Miele Professional mimořádně vhodné pro samoobslužné prádelny, vícegenerační bydlení nebo pro studentské domovy a koleje. Modely pod názvem „Performance“ pojmou 14 nebo 20 kilogramů náplně a nabízejí více programů než pračky určené pro domácnosti.

Tyto přístroje jsou vybaveny novým patentovaným uzavíráním, což zjednodušuje otevírání a zavírání dveří. Stačí zatlačit jedním prstem, aktivovat tak automatický zámek a nastartovat prací program. Pro snadné vkládání a vyjímání textilií je zde dveřní otvor s průměrem 415 mm – což je velmi ergonomické.

Pomocí šesti praktických tlačítek přímé volby lze zvolit 12 programů: například
pro tmavé prádlo nebo džíny, froté, outdoorové a sportovní oblečení, přikrývky
a polštáře. V případě, že předchozí uživatel použil program s teplotou pod 50 °C,
na displeji se zobrazí upozornění. Potom lze spustit další hygienický program.

Nový patentovaný voštinový buben 2.0 vytváří nejlepší podmínky pro krátké provozní časy a nízkou spotřebu energie. Jeho modifikovaná žebra vhánějí během pracího procesu asi 30 litrů vody směrem vzhůru. Díky nově uspořádaným otvorům žeber „naprší“ takto až 500 litrů opakovaně nabírané vody na prané textilie, čímž je zajištěno jejich důkladné provlhčení. Patentovaná voštinová struktura bubnu kromě toho umožňuje, aby prádlo lehce klouzalo po vodním filmu. Kombinace obého umožňuje důkladné a zároveň šetrné vyprání.

Nová oválná vana nemá žádné ostré hrany, takže se zbytky pracího prostředku
a jiné částice nemohou usazovat. Vana těsně obepíná prací buben a tím vytváří předpoklad pro efektivní využití vody a energie.

Snazší jsou také doprava a montáž na místě určení, protože všechny podstavce praček nové generace lze snadno nadzvednout pomocí vysokozdvižného vozíku –
a navíc se přístroje díky svým rozměrům vejdou do běžných dveří. Dalším plusem pro pohodlí je také výrazně tišší provoz nových modelů - díky kombinaci přídavných tlumičů a patentovaného systému na sobě nezávislých odpružení, což výrazně snižuje vibrace při odstřeďování.

O automatické a přesné odměření tekutého pracího prostředku se starají podle požadavků dávkovací systémy. Obě pračky „Performance“ lze vybavit inkasním přístrojem, který umožňuje přesné a spolehlivé vyúčtování. Pomocí různých podstavců se lze přizpůsobit individuálním požadavkům z hlediska ergonomie.

Stáhnout ve formátu PDF

Popis Stáhnout
Tiché a rychlé profesionální přístroje

Připraveno na velké prádlo: nové pračky „Performance“ od Miele Professional nabízí více programů než přístroje pro domácnosti, jsou rychlé a snadno se ovládají. (Foto: Miele)

High Resolution JPG
Pračky „Performance“ od Miele Professional

Od outdoorového po sportovní oblečení, vše je rychle vyprané – i ve velkém množství. Pračky „Performance“ od Miele Professional jsou v samoobslužných prádelnách nepostradatelné. (Foto: Miele)

High Resolution JPG
Snadné praní s profesionálními pračkami Miele

Z kanceláře do prádelny a potom s čistým prádlem domů. Pračky a sušičky Miele Professional se díky krátkým programům starají o to, aby Vám zůstal volný čas. (Foto: Miele)

High Resolution JPG