Tiskové zprávy Miele

Tisková zpráva 27/2016

S podzimem přichází Miele s pestrou nabídkou novinek pro vaše domácnosti. Nechybí mezi nimi ucelená designová řada kuchyňských spotřebičů ArtLine, nová řada myček nádobí EcoFlex, trouba s pyrolýzou i modely praček W1 za velmi příznivou cenu. My už svůj tip na vánoční dárek máme - a vy?
 

Dokonalý puristický vzhled – nová řada spotřebičů Miele ArtLine

Oblíbený koncept obývacího a kuchyňského prostoru nejlépe vynikne v jednotném designu. Ten by měl být ideálně jednoduchý až puristický, bez úchytek – tak, aby jednotlivé prvky nenarušovaly celkový vzhled. Odpovědí na tento trend je nová designová řada spotřebičů Miele ArtLine v provedení bez úchytek, která dokonale splyne s linií kuchyňských dvířek. K dispozici je v provedení grafitově šedá, briliantová bílá či obsidian černá varianta.

Řada ArtLine zahrnuje široké portfolio kuchyňských spotřebičů - pečicí trouby, konvektomaty a pečicí trouby s mikrovlnou. Ty jsou doplněny o kávovary, varné desky, nahřívač, vakuovací zásuvku, vinotéku, chladničky, mrazničky a myčku nádobí s technologií Knock2open – to vše bez úchytek. K tomu se přidávají odsávače par, které po vypnutí nenápadně zmizí pod povrchem nábytku.

Technicky jsou modely ArtLine založeny na současných vestavných spotřebičích Miele Generace 6000 – s jedním výrazným rozdílem. Funkci úchytky přebírá senzorové tlačítko Touch2open integrované do ovládacího panelu. Při dotyku toto tlačítko motoricky hladce otevře dvířka a ta jsou tlumeně sklopena do dolní koncové polohy – efektněji se pečicí trouba již otevřít nemůže. Modely ArtLine jsou k dispozici ve dvou variantách výbavy: v základní s ovládáním zvaným DirectSensor a top variantě s displejem M Touch, který vzhledově připomíná smartphone a je vybaven funkcí vyhledávání automatických programů.

Perfektně čisté nádobí za necelou hodinu – nové myčky nádobí EcoFlex
G 6000

Myčky nádobí s nízkou spotřebou energie často vyžadují dlouhý čas k mytí nádobí a především k dobrému výsledku mytí. Díky novým myčkám Miele EcoFlex G 6000 je to už naštěstí minulostí. Program QuickPowerWash myje a suší nádobí a příbory za pouhých 58 minut. Podle Institutu TÜV Porýní se tak děje bez snížení nároků na čistotu a je při tom dodržen nejlepší možný standard mytí ve výkonnostní třídě A. V programu Eco se myčky nádobí dostávají až 20 % pod limitní hodnotu nejlepší třídy energetické účinnosti A +++.

K dalším benefitům myček EcoFlex patří vysoká energetická účinnost díky akumulátoru tepla EcoTech, 3D příborová zásuvka, speciálně tvarované koše pro maximální flexibilitu a pohodlí při vkládání do myčky, držáky na sklenice FlexCare ve spodním koši nebo možnost zapojení vybraných modelů do systému inteligentní domácnosti. Díky tomu lze myčky pohodlně kontrolovat a ovládat přes mobil či tablet.

K dokonalému výsledku mytí přispívají také nově vyvinuté tablety do myčky UltraTabs Multi z vlastní řady mycích, pracích a ošetřujících prostředků Miele CareCollection. Jejich čisticí složky se na rozdíl od běžných vícesložkových tablet plně rozpouštějí, což je právě u krátkých mycích programů zcela zásadní.

Myjte celý rok zdarma

K myčkám řady G 6000 EcoFlex zakoupených do 28. února 2017 získají zákazníci kromě 20 tablet UltraTabs Multi také voucher na dalších 280 tablet. Celkem tedy obdrží 300 tablet, což odpovídá průměrné roční spotřebě.


Žádná práce s čištěním – pečicí trouba s pyrolýzou od Miele za skvělou cenu

Občas se to stane i těm nejlepším kuchařům a prostor pečicí trouby je po kulinářských experimentech více či méně zašpiněný. Problémy s pracným čištěním nejrůznějšími prostředky odpadají díky komfortnímu samočisticímu procesu – pyrolýze. Při ní se nečistoty v pečicím prostoru spálí na popel při vysokých teplotách a pak je stačí jen setřít. Model H 2666 BP je vybaven 3tupňovou pyrolýzou, čelní stěnou CleanSteel pro snadnou údržbu, 8 provozními způsoby, předvolbou startu a konce pečení, 7segmentovým voličem EasyControl  a mnoha dalšími přednostmi. Troubu nabízí Miele za velice příznivou cenu 27 990 Kč, navíc k ní získáte voucher na sadu pojezdů FlexiClip pro snadnou
a bezpečnou manipulaci v hodnotě 3 690 Kč zdarma.


S funkčním prádlem už nemusíte do čistírny – akční modely praček W1
za skvělou cenu

Ať už rádi běháte, lyžujete či podnikáte horské túry, víte, jak důležité je správné oblečení. Moderní funkční textilie vám díky svým vlastnostem poskytnou komfort za každého počasí. Textilie bývají ošetřené impregnací, která však nošením, používáním a praním postupně ztrácí svou účinnost. U nových praček Miele W1 si už nemusíte dělat starosti s nízkou životností vašeho nejen funkčního prádla – šetrná péče je pro Miele samozřejmostí. Pračky W1 jsou vybaveny speciálními programy praní, jako např. Outdoor či Impregnace. O ještě větší pohodlí se postarají předdávkované kapsle Miele, které stačí vložit do přihrádky na aviváž. Pračky jsou samozřejmě vybaveny patentovaným voštinovým bubnem
pro optimálně šetrnou péči i o ty nejcitlivější textilie, množstvím programů
a užitečných funkcí a využívají jen skutečně potřebné množství vody a elektrické energie. Díky vysoce účinné technologii praní lze teplotu většiny programů snížit na 20 °C, případně prát ve studené vodě. Model WDB 030 WCS Classic je k dostání za 22 990 Kč.


Vánoční dárky, které vydrží roky

Pokud plánujete udělat si radost vánočním dárkem od Miele, můžete si být jisti, že pod stromečkem vybalíte prvotřídní kvalitu. Miele totiž jako jediný výrobce spotřebičů pro domácnost testuje přístroje na životnost 20 let. Když se k tomu přidají moderní technologie a prvotřídní materiály, můžete z dárku těšit mnoho let. Přijďte si užít předvánoční atmosféru do pražského či brněnského Miele Experience Centra a u šálku výtečné kávy si nechte poradit od našeho perfektně proškoleného personálu, který ze spotřebičů Miele nejlépe splní vaše očekávání.