Tiskové zprávy Miele

Tisková zpráva 15/2015

Se dvěma novými kávovary nabízí Miele ještě rozmanitější výběr pro více komfortu a požitku. Modely s označením CM7 připraví až 20 nápojových specialit, mimo jiné také různé čajové variace. Topmodel CM 7500 disponuje navíc zcela automatickým odvápňováním. Nové kávovary budou poprvé oficiálně představeny na veletrhu IFA.

"Long black", "Flat white", "Espresso macchiato" a mnoho dalších - při výběru kávových specialit si milovníci "černého zlata" budou připadat jako u baristy. Jen pro přípravu kávy je k dispozici 16 kávových variací. A pokud si mezitím chcete dát třeba čaj, i na to jsou kávovary Miele perfektně připraveny. Ať už máte oblíbený černý, bylinkový, ovocný nebo zelený čaj, vždy bude připraven s optimální teplotou vody.

Oproti osvědčené řadě kávovarů CM6 jsou modely CM7 vybaveny větším zásobníkem na vodu, kávu i kávovou sedlinu. Další komfortní funkcí je funkce kávové či čajové konvičky: očekáváte-li návštěvu, můžete do konvičky připravit až 8 šálků.

S vyjímatelnou spařovací jednotkou a automatickým proplachem vedení mléka jdou kávovary Miele v oblasti hygieny příkladem. Poprvé se navíc setkáváme
s modelem, který nás zbaví obtížného manuálního odvápňování. Topmodel CM 7500 to zvládne zcela sám, a to třeba v nočních hodinách, kdy ho nikdo nepoužívá. Potřebný odvápňovací prostředek je přiváděn prostřednictvím kartuše, která vydrží přibližně jeden rok.

V designu a komfortu při ovládání se nové volně stojící přístroje orientují
na vestavné modely generace 6000. A to uspořádáním ovládacího panelu
s barevným TFT displejem ("C Touch") počínaje, až po CupSensor, díky kterému se trysky automaticky nastaví na správnou výšku šálku.

Mezi další komfortní vlastnosti, které má nová řada s ostatními kávovary Miele společné, patří např. současná příprava dvou kávových specialit ("One Touch for Two"), naprogramování až 10 individuálních uživatelských profilů nebo LED osvětlení nad tryskami ("BrilliantLight").

Přístroje CM7 jsou k dodání v barvě obsidian černá a briliantová bílá. Vybavenější model CM 7500 je vybaven automatickým odvápňováním, nerezovou vyhřívanou plochou na šálky a krycím panelem za tryskami
v provedení Chrom-Finish. 

Stáhnout ve formátu PDF