Tiskové zprávy Miele

Tisková zpráva 26/2013

Potvrzeno: pračky Miele jsou opět nejlepší!

Praha/Brno, 18. září 2013

Dalším vítězstvím v nezávislém spotřebitelském testu dTest 9/2013 potvrdila značka Miele svou pověst jednoho z nejlepších výrobců domácích spotřebičů. Z celkově 13 testovaných praček se umístila na 1. místě právě pračka Miele W 5877 WPS Edition 111.

Další šampiónka z Edice 111

Pračky a sušičky z řady Edition 111 byly představeny u příležitosti 111. výročí péče o prádlo Miele. Představují maximálně výhodný poměr cena:výkon, takže zákazník dostane za zvýhodněnou jubilejní cenu perfektně vybavený model pračky či sušičky Miele. Nejinak je tomu u vítězného modelu pračky W 5877 WPS.

Ta je vybavena patentovaným voštinovým bubnem s kapacitou až 8 kg prádla, množstevní automatikou pro úsporu vody a energie a mnoha užitečnými programy a funkcemi, jako jsou Automatika plus, Expres 20, Outdoor, Impregnace, Peřiny, Konečná úprava párou, Hygiena a mnoho jiných. Především ale disponuje technologií SteamCare, která šetrně a efektivně vyhlazuje textilie. V závislosti na typu tkaniny je tak žehlení vašeho oblečení buď úplně zbytečné, nebo alespoň výrazně zredukované - a to až o 50 %! Krátce nošené textilie navíc můžete díky funkci SteamCare osvěžit bez toho, abyste je nutně prali. Je ji možné dodatečně vybavit až sedmi programovými balíčky.

Samozřejmostí jsou bezpečnostní systémy – systém Waterproof, testovací program pro servisní službu či indikace různých kontrolních funkcí. Pračka je vhodná jak pro vestavbu pod pracovní desku, tak pro věžové uspořádání se sušičkou, které vám uspoří mnoho místa v koupelně či technické místnosti. Doporučená cena pračky je 36 500 Kč.

Pravidelná vítězství potvrzují punc mimořádné kvality

Pračka Miele W 5877 WPS však není jediná, která letos zvítězila v prestižním spotřebitelském testu v Česku. V dTestu 4/2013 byla z 11 praček s předním plněním a kapacitou bubnu až 8 kg prádla a 8 praček s vrchním plněním za vítěze prohlášena pračka Miele W 3371 Edition 111.

…„Vítězem testu s celkově nejlepším hodnocením mezi oběma typy praček je předem plněná Miele W 3371 Edition 111 (dobře, 22 900 Kč), která jako jediná získala při hodnocení pracího účinku „velmi dobře“. Také vymáchat prádlo dovede nejlíp…“
dTest 4/2013, s. 27

Pračky Miele jsou nejspolehlivější

V dTestu 4/2013 byly rovněž zveřejněny výsledky čtenářského dotazníku zaměřeného na spolehlivost praček. Kromě poruchovosti se zjišťovalo také to, co respondenty nejvíce trápí. Vítězství opět připadlo pračkám Miele, které považuje za nejspolehlivější celých 98 % čtenářů! Značka Miele si tak vysloužila ocenění „velmi spolehlivá“ a nechala za sebou s přehledem dalších 11 značek praček. Kvalita se zkrátka vyplatí – především vám.

Proč jsou přístroje Miele tak často nejlepší?

Více než 113letá historie značky Miele vypovídá sama za sebe. Kvalita se promítá do všech oblastí od vývoje, přes výrobu až po servisní síť. Tam, kde jiní výrobci užívají jako komponenty levné plasty, nastupují u Miele součásti z kovu a kvalitních plastů. Využívání nejmodernějších technologií, úspora energií a přísné testování všech přístrojů na dobu životnosti 20 let jsou pak jen potvrzením povědomí o Miele jako o jedné z celosvětově nejkvalitnějších značek domácích přístrojů. I díky tomu byla nedávno zvolena značka Miele v Německu jako „nejlepší značka všech dob“.

Stáhnout ve formátu PDF