Tiskové zprávy Miele

Tisková zpráva 24/2018

Thermal Šírava SPA RESORT **** se může pyšnit nejen využitím geotermální vody pro provoz areálu, nýbrž i kvalitní péčí o hotelové a wellness textilie s Miele Professional.

V krásném prostředí Vihorlatských vrchů na východě Slovenska je od roku 2014 v provozu Hotel Thermal Šírava **** s bohatou nabídkou volnočasových aktivit pro Vaši relaxační či aktivní dovolenou. Nadstandardní služby, pestrá nabídka pobytových balíčků a široká paleta vyžití řadí Thermalpark mezi nejprestižnější areály v širokém okolí vodní nádrže Zemplínské Šíravy.
V náročném provozu hotelu, bazénů, wellness & spa důvěřují prádelenské technice Miele Professional, která se stará o kvalitu textilií pro příchozí hosty a návštěvníky.


Výjimečná lokalita

V zemplínském regionu na východním Slovensku, který nabízí množství atraktívních lokalit a historických zajímavostí, se na rozlehlé ploše při obci Kaluža nachází Thermalpark a Thermal ŠÍRAVA HOTEL****. Jedná se o jediné turistické místo na Zemplíně, které se může pyšnit, že využívá geotermální vodu, jakou už v 18. století používali předkové k lázeňským procedurám, jako byly například léčba kožních nebo revmatických onemocnění. V moderní době 21. století lze příznivé účinky geotermální vody pocítit v bazénech areálu Thermalparku po celý rok.
 

Od roku 2014 nabízí Thermal Šírava SPA RESORT **** výjimečnou možnost relaxace nejen díky zmíněné geotermální vodě. Šírava jako taková má také velmi příznivé klimatické podmínky na koupání, vodní sporty, rybolov, cykloturistiku a pěší turistiku v okolních Vihorlatských vrších. Průměrná délka slunečního svitu
na jezeře dosahuje 2200 hodin ročně, což zařazuje oblast mezi nejteplejší
na Slovensku.


Pohodlí a klid jako priorita

Aby bylo o návštěvníky této lokality dobře postaráno, je jim k dispozici ubytování v Thermal ŠÍRAVA HOTELU**** doplněné o vodní a saunový svět, a o výtečnou kuchyni. Pohodlí, klid a spokojenost jsou pro celý tým areálu na prvním místě.


Příjemnému prostředí moderního hotelu přispívá i kvalita textilií, prádla a lůžkovin, o které se při kapacitě 100 lůžek stará interní prádelenská technika Miele Professional. „Začali jsme prát ložní prádlo, froté a zábalová prostěradla
pro wellness na hobby pračkách. Po různých zkušenostech jsme při zřizovaní prádelny v hotelu již vsadili na profesionální přístroje od společnosti Miele
a dodnes nelitujeme,“
sděluje provozovatel areálu pan Miroslav Kozma. V hotelové prádelně je v provozu pračka PWT 6089 spolu se sušičkou PT 7189
ve sloupcovém uspořádání pro úsporu prostoru a pro perfektní finální úpravu textilu profesionální mandl PM 1214. Ve wellness a Thermalparku se momentálně nachází profesionální sušička PT 7186 VARIO a prádelna očekává rozšíření
o další přístroje: „Postupně obměňujeme i vybavení prádelny pro areál Thermalparku,dodává Kozma. Přístroje jsou denně běžně zhruba 10 hodin v provozu. Náročný každodenní provoz však není pro Miele překážkou – životnost přístrojů je testována minimálně na 30 000 cyklů, přičemž se hosté mohou z kvality textilií těšit dlouhodobě.

Stáhnout ve formátu PDF

Popis Stáhnout

Areál Thermal Šírava SPA RESORT **** se rozkládá na více jak 40 000 m², které nabízí návštěvníkům nadstandardní služby.

High Resolution JPG

O dlouhotrvající kvalitu, čistotu a hebkost hotelového textilu pro všechny typy pokojů se stará interní prádelna s profesionálními přístroji Miele.

High Resolution JPG

Krásný prostor vnitřních i venkovních bazénů s geotermální vodou vyhoví jak rodinám s dětmi, tak wellness návštěvníkům, kteří cestují za relaxem.

High Resolution JPG

V interní prádelně v Thermal ŠÍRAVA HOTELU**** se od roku 2017 po špatných zkušenostech s hobby pračkami starají o prádlo profesionální přístroje Miele.

High Resolution JPG

Pro perfektní konečnou úpravu využívá personál profesionální mandl PM 1214 s nejmodernějším řízením a flexibilní výškou obsluhy.

High Resolution JPG