Tiskové zprávy Miele

Tisková zpráva 11/2017

Nové modely pečicích trub základní řady přicházejí s velkým pečicím prostorem a komfortním displejem. Více komfortu, elegance a vyšší výkon za vaše peníze: s novými modely řady Active Miele výrazně vylepšuje své pečicí trouby v základní řadě.

Velkou předností novinky je velký pečicí prostor. S objemem 76 litrů (předchůdce má objem 56 litrů) je jedním z největších na trhu. Tento pečicí prostor disponuje pěti úrovněmi pro zasunutí a je dodáván – jako u všech modelů značky Miele
– s patentovanou úpravou PerfectClean. Tento povrch se vyznačuje vynikajícími nepřilnavými vlastnostmi, čištění je tedy velmi jednoduché. Pro přípravu pokrmů je k dispozici devět režimů.

Displej přístroje byl inovován: provozní režimy a nastavení výkonu se volí pomocí otočného voliče, ovládání času a programování doby přípravy pomocí dotykových tlačítek (ovládání EasyControl). V kombinaci s nerezovým panelem s povrchem CleanSteel (proti otiskům prstů) a černými skleněnými dvířky nabízejí přístroje řady Active nadčasový a elegantní design.

I přes vylepšené vybavení začíná cena těchto pečicích trub na 16 990 Kč, přístroje s pyrolýzou jsou pak k dostání od 23 990 Kč, což je výrazně méně než v minulosti. „Přístroje řady Active jsou další důležitou součástí naší ofenzívy řízené skvělým poměrem cena-výkon, díky níž očekáváme výrazný nárůst v počtu prodaných spotřebičů a zvýšení našeho podílu na trhu,“ říká Jan-Bernd Rapp, ředitel produktového marketingu společnosti v Německu,
o uvedení nových pečicích trub.

Přístroje řady Active budou uvedeny na trh v květnu 2017.

Stáhnout ve formátu PDF