Tiskové zprávy Miele

Tisková zpráva 20/2016

Před 30 roky to byla revoluce v mytí nádobí: patentovaná příborová zásuvka Miele jako třetí úroveň v myčce nádobí. O tři desetiletí později zůstává stále bezkonkurenční. V současném – rovněž patentovaném – 3D provedení nabízí další praktické možnosti nastavení. Na oslavu nabízí Miele svým zákazníkům atraktivně vybavenou myčku nádobí „Jubilee“ za atraktivní jubilejní ceny.

Příborová zásuvka se vyznačuje vysokou variabilitou a poskytuje dostatek prostoru pro různé typy příborů. V případě potřeby u ní lze snížit střední část, aby mohla pojmout i větší předměty, jako jsou například naběračky. Kromě toho je možné posunout bočnice směrem dovnitř. To umožňuje umístit pod zásuvku vinné sklenice s vysokou stopkou.

Jubilejní model také boduje s třídou energetické účinnosti A++, spotřebou vody od 6,5 litru a tichým provozem s 45 dB. Mezi dalším vybavením je třeba vyzdvihnout design košů „Comfort“ nebo exkluzivní funkci Miele „ComfortClose“. Díky této funkci lze dvířka myčky zvláště snadno otevřít
a zavřít.

„Jsme přesvědčeni, že jubilejní přístroje přivedou nové zákazníky“, říká Alexander Adam, ředitel produktového managementu pro myčky nádobí v oddělení domácích spotřebičů Miele International.

Stáhnout ve formátu PDF