Tiskové zprávy Miele

Tisková zpráva 21/2014

Osobitý styl pod kontrolou

S Miele Signature lze přizpůsobit vestavné kuchyňské spotřebiče Miele individuálním potřebám

To nejlepší bez kompromisů, a prosím pěkně nekonfekčně: kdo si potrpí na nejvyšší individualitu v kuchyňském vybavení, je u řady vestavných spotřebičů Miele PureLine na správném místě. Pro tuto designovou řadu nyní nabízí firma edici Miele Signature nově navržená madla přístrojů vyznačující se vysokou kvalitou a elegancí.

Classic, Gold, Vitro a Nature – to jsou nové varianty rukojetí, s nimiž zákazníci Miele nyní mohou vytvořit svůj vlastní osobitý styl kuchyně. „Classic“ zahrnuje madla v barvě přístroje briliantová bílá, obsidian černá nebo havana hnědá. Extravagantní design je k dispozici v řadě Gold“. Vitro“ značí elegantní a jemný design, kde je kovová rukojeť osazena skleněným proužkem v příslušné barvě přístroje. Madla v provedení Nature“ jsou zhotovena z přírodních materiálů: břidlicová vložka v madlu přístroje obsidian černá, dřevo wenge pro variantu havana hnědá a konečně uměle zvětralé dřevo v tónu barvy brilantová bílá.

„Stále více zákazníků chce nejen technicky a vizuálně vynikající zařízení, ale také hledají co největší osobitost,“ říká Gernot Trettenbrein, ředitel divize Domestic Appliances International německého výrobce domácích spotřebičů. Vstříc této skutečnosti vychází nová kolekce madel Miele Signature – s dalším atraktivním aspektem. Design madel uzpůsobený přání zákazníka je k dispozici u sporáků, pečicích trub, parních trub, mikrovlnných trub a nahřívacích zásuvek u vestavných spotřebičů generace 6000 jako volitelné příslušenství. Konverze madel je poskytována výhradně pro modely designové řady PureLine. Základním rysem této řady je vysoký podíl skla na předním panelu, který přístrojům propůjčuje odlehčený vzhled. PureLine ladí s moderním současným životním stylem, do nějž vestavné spotřebiče diskrétně zapadají.

Edice Miele Signature je dostupná od září 2014.

Stáhnout ve formátu PDF