Tiskové zprávy Miele

Tisková zpráva 02/2024

125 let Miele:
Atraktivní nabídka spotřebičů v jubilejním roce

  • 125 Edition: modely s atraktivním vybavením a příslušenstvím
  • 125 Gala Edition: dodatečné prodloužení záruky o 125 týdnů
  • Vestavné kuchyňské spotřebiče v matném černém designu

 

Slib, který přetrvává - Miele je od roku 1899 symbolem kvality a udržitelnosti. Prémiový výrobce nyní slaví své 125. narozeniny s řadou atraktivních akčních nabídek spotřebičů ve všech produktových skupinách a také s nabídkou prodloužené záruky o 125 týdnů zdarma. Ta se vztahuje na všechny modely "125 Gala Edition", edice, která zahrnuje také vestavné kuchyňské spotřebiče v novém obsidian černém matném designu. Akční nabídky postupně přichází do sortimentu v první polovině roku 2024.

Miele slaví 125. narozeniny se svými zákazníky s více než 80 spotřebiči k výročí napříč všemi skupinami výrobků – ve dvou různých jubilejních sériích. 125 Edition zahrnuje atraktivně vybavené modely s dodatečným příslušenstvím zdarma. Například myčky nádobí v této edici mají navíc voucher na 6 PowerDisků a Care set – sadu pro péči o přístroj. Všechny spotřebiče jsou také propojitelné do systému Miele@home a jsou vybaveny patentovaným dávkovacím systémem AutoDos. Dalším příkladem jsou akční pečicí trouby: jsou vybaveny provozním režimem "AirFry", obsahují perforovaný plech Miele Gourmet a voucher na grilovací a pečicí plech HGBB 71 jako dárek zdarma.


Také spotřebiče z jubilejní série 125 Gala Edition nabízejí zvláštní výhody v oblasti vybavení a příslušenství. Jedním z těchto modelů je pračka WWI 880 WCS 125 Gala Edition, která byla uvedena na trh v březnu 2024. Má maximální náplň devět kilogramů, otáčky odstřeďování 1600 ot/min a splňuje nejlepší třídu energetické účinnosti A. Je také vybavena dávkovacím systémem TwinDos a programem QuickPowerWash. Jako speciální vybavení je přidána funkce SteamCare: ta je ideální pro vyhlazení a osvěžení prádla a odstranění zápachu - dříve byla vyhrazena výhradně pro modely nejvyšší třídy.

Záruka více než čtyři roky
Na všechny modely 125 Gala Edition se navíc vztahuje exkluzivní záruka prodloužená o 125 týdnů. Ta platí dodatečně k běžné dvouleté záruce Miele. Díky tomu tedy mají tyto výroční spotřebiče celkovou záruku dva roky plus 125 týdnů. Předpokladem je aktivace prostřednictvím QR kódu a následná registrace přístroje Miele v době trvání akce. V segmentu vestavných kuchyňských spotřebičů se akce týká modelů ArtLine v elegantním obsidian černém matném provedení, které bylo poprvé představeno v loňském roce na veletrhu IFA v Berlíně. Portfolio zahrnuje pečicí trouby, konvektomaty (pro výklenek 45 a 60 cm) a trouby s mikrovlnou. Tyto spotřebiče doplňují vestavné plně automatické kávovary, varné desky, nahřívače, vakuovací zásuvka, digestoř, vestavná vinotéka a volně stojící chladnička s mrazničkou – vše varianty "bez rukojetí" z aktuální nabídky Miele. Další informace naleznete v tiskové zprávě č. 03/2024.


Zpoplatněné prodloužení záruky na celkem 125 měsíců v rámci výroční kampaně
Také v roce svého 125. výročí založení se Miele zaměřuje na kvalitu a udržitelnost jako žádná jiná společnost ve svém oboru. K tomu se váže i speciální nabídka zákaznického servisu Miele. Kromě bezplatného prodloužení záruky na modely ze 125 Gala Edition inovuje Miele také svou stávající nabídku na zpoplatněné prodloužení záruky. Každý, kdo si bude chtít pro svůj spotřebič prodloužit záruku na deset let, získá navíc dodatečných pět měsíců záruky. Ochrana před opravami by tedy existovala po dobu celkem 125 měsíců. Tato nabídka pro domácí
spotřebiče je platná od ledna 2024 a končí v září 2025. Více informací o spotřebičích k výroční akci naleznete zde: www.miele.cz/125let

Stáhnout ve formátu PDF