Tiskové zprávy Miele

Tisková zpráva 33/2019

Nové tankové myčky jsou mimořádně výkonné a přitom úsporné jako nikdy předtím

  • Mnohostranné využití s ještě snadnějším ovládáním
  • Snížení provozních nákladů až o 17 %

Nové podstolové tankové myčky nádobí Miele nabízí více komfortu než kdykoli dříve. Ovládání pomocí plně dotykového displeje s vysokým rozlišením je natolik jednoduché, že chyby při používání jsou téměř vyloučeny. Díky optimalizovanému systému čištění jsou navíc sníženy provozní náklady. Myčky nádobí, které přicházejí na český trh v roce 2019, představují perfektní řešení pro dokonale čisté nádobí.

V závislosti na programu klesá u přístrojů spotřeba vody o 8 až 17 %.
V Eko-programu myčky PTD 703 (se šířkou 60 cm), který lze použít univerzálně
na sklenice, nádobí a příbory, se například snižuje množství oplachové vody na pouhé dva litry. Vynikajících hodnot je dosaženo optimalizovaným průtokem vody
a novými ostřikovacími rameny. Na základě úspor vody přichází systém také s menším množstvím energie a čisticích prostředků, takže celkové provozní náklady jsou ve srovnání s předchozí generací přístrojů nižší.

S novým plně dotykovým displejem jsou nyní podstolové tankové myčky ještě snadněji ovladatelné než dříve, a to i s rukavicemi. Srozumitelné piktogramy navádí uživatele ke třem standardním programům nebo dalším možnostem volby. Jednotlivé funkce lze ovládat intuitivně.

S výkonem až 66 košů za hodinu umyjí podstolové tankové myčky velké množství nádobí. Programy jsou přizpůsobeny specifickým požadavkům mytých předmětů
a druhu jejich znečištění, např. sklenic, mís nebo talířů. Proměnlivý tlak oplachování, doba trvání programů a flexibilní dávkování zajišťují optimální čištění s maximální ochranou nádobí. Krátký program je ukončen po 55 vteřinách. Bezpečnostní funkce, jako např. integrovaná kontrola ostřikovacího ramene a kontrola síta, detekují možné poruchy včas a zobrazují je na displeji. Stejně jako dříve lze všechny přístroje instalovat jako samostatně stojící, nebo pod pracovní desku. S hloubkou mycího prostoru více než 60 cm je model PTD 704 mimořádně vhodný pro podnosy a další objemné kuchyňské předměty.

 

Stáhnout ve formátu PDF

Popis Stáhnout

Snadné ovládání: Nová tanková myčka nádobí Miele. (Foto: Miele)

High Resolution JPG

S výkonem až 66 košů za hodinu zvládnou nové přístroje velké množství nádobí – od skleniček až po smíšené nádobí. (Foto: Miele)

High Resolution JPG