Tiskové zprávy Miele

Tisková zpráva 24/2017

Elegantní barvy, kompaktní rozměry a samozřejmě obvyklý komfort Miele – to jsou charakteristiky nových volně stojících kávovarů konstrukční řady CM5. K tomu se přidává atraktivní základní cena, s níž má Miele nyní velmi dobré postavení i v silně konkurenčním segmentu. Díky novým přístrojům se sortiment kávovarů rozrůstá na tři konstrukční řady.

Nové modely CM5 profitují z osvědčené techniky svých sesterských modelů vyšší ceny,“ říká Torsten Clausen, produktový manažer pro oblast kávy prodejní společnosti Miele Německo. Nová základní řada zvládá nejoblíbenější kávové speciality, od jednoduchého ristretta až po dvojitou přípravu caffé latte (funkce OneTouch for Two). Že se nápoje změnou jednotlivých parametrů, jako je množství vody, namleté množství, teplota a předspaření, dají přizpůsobit osobním preferencím, je u Miele samozřejmé. Praktická je také funkce konvice na kávu, díky níž se stisknutím jediného tlačítka dá připravit tři až šest šálků.

S ovládáním senzorovými tlačítky je cesta k oblíbenému nápoji jednoduchá
a intuitivní. Totéž platí pro automatické čisticí programy – třeba proplachování rozvodů mléka ze zásobníku na vodu. Stejně praktická jako jednoduchá je vyjímatelná spařovací jednotka, která se vyplachuje jednoduše pod tekoucí vodou.

Široký sortiment se třemi konstrukčními řadami

CM5 existuje ve dvou variantách za základní cenu od 23 990 Kč. U CM 5300 mohou milovníci kávy volit z ostružinově červené a obsidiánově černé barvy. Jako nejvyšší model z této řady je CM 5500 s lakovanou přední částí v zlatorůžové PearlFinish (doporučená cena 26 990 Kč). Ve srovnání s modely řad CM6 a CM7 působí CM5 kompaktněji a jsou skutečně také trochu užší (rozměry přístroje
š x v x h: 241 mm x 360 mm x 460 mm).

Stáhnout ve formátu PDF