Tiskové zprávy Miele

Tisková zpráva 21/2017

„Triple“ a „Pure“ - dvěma novými odsavači par pro montáž na stěnu klade Miele zvláštní důraz na design v kuchyni. Oba dělají dojem velmi svébytným tvarováním, jsou výkonné a energeticky účinné. Tvarem a barvou dokonale ladí s řadou vestavných přístrojů bez madel Miele ArtLine.

Těžko najdeme jiný kuchyňský přístroj, u něhož se osobní preference rozcházejí tak, jako je tomu u odsavače par. Na jedné straně jsou zákazníci, kteří svůj odsavač chtějí umístit co nejnenápadněji, třeba ukrytý v horní skříňce nebo ve varné desce. Jiní upřednostní model, který je vizuálně výrazný. Obě přání Miele splňuje rozsáhlým a pestrým sortimentem.

V oblasti nástěnných odsavačů Miele nyní doplňuje svoji nabídku o model
s výrazným extravagantním tvarem. Ohýbané panely z bezpečnostního skla, jež vypadají jako lamely vznášející se nad sebou ve vzduchu, elegantně přitahují pohled na odsavače Triple Black a Triple Grey. Díky svým kompaktním rozměrům tento odsavač par současně zajišťuje více prostoru pro pohyb při vaření.

Puristické upoutání pozornosti v kvalitní kuchyni

Ještě důsledněji se Miele věnuje tomuto aspektu v podobě dvou nových modelů Pure Black a Pure Grey, které patří k oblíbenému druhu odsavačů se spoustou místa pro vaření. Rovné tvary těchto přístrojů z nich dělají nadčasově elegantní prvky každé kvalitní kuchyně. Obě varianty jsou k dostání volitelně v šířce 80 nebo 90 centimetrů a mají intuitivní dotykové ovládání.

Jak odsavače Triple, tak Pure dosahují nejlepší třídy energetické účinnosti. Je možný odtahový nebo cirkulační provoz, posledně jmenovaný přirozeně s vysoce účinným filtrem s aktivním uhlím, který úřadující několikanásobný vítěz testu u Stiftung Warentest používá také v dalších svých modelech. Triple stejně jako Pure se dá propojit do sítě s varnou deskou Miele, která si podle toho, co a jak se právě vaří, automaticky upravuje sací výkon digestoře (Con@ctivity 2.0). Tyto přístroje se dají řídit také přes WiFi a aplikaci Miele@mobile pomocí chytrého telefonu nebo tabletu. V souladu se svými modelovými označeními jsou Triple Black/Triple Grey
a Pure Black/Pure Grey – stejně jako vestavné přístroje bez madel ArtLine
– k dostání v barvách obsidiánově černá a grafitově šedá. Prodej bude zahájen
v listopadu 2017.

Stáhnout ve formátu PDF

Popis Stáhnout
Odsavač Miele Pure Grey

V minimalistickém provedení a grafitově šedé barvě se ukazuje odsavač par Pure Black/Pure Grey s vysokým podílem skla a velkým prostorem pro hlavu. Je k dostání také v obsidiánově černé barvě.