Tiskové zprávy Miele

Tisková zpráva 05/2016

Nový zešikmený odsávač par Miele přesvědčí nejen svou optimální energetickou účinností. Miele rozšířilo svůj sortiment takzvaných zešikmených odsávačů par o model „Pearl“ – přístroj s vytříbeným designem a stmívatelným ambientním osvětlením.


Charakteristickým rysem zešikmených odsávačů par je nakloněný kryt, který umožňuje volný pohyb při vaření i pro vysoké lidi. Model Pearl má 90 cm široké tělo z konkávně zaobleného bezpečnostního skla a provedením je přizpůsoben vestavným přístrojům Miele v barvě briliantová bílá. Toto provedení je obzvláště atraktivní, když je rozsvíceno ambientní osvětlení začleněné do skleněného krytu. Pearl se stane optickým středem kuchyně.

Technologicky se tento odsávač par řadí do nejvyšší třídy. Eco motor od Miele je výkonný a energeticky úsporný. Úsporná je také LED osvětlovací lišta, která osvětluje varnou plochu. Pearl se může pochlubit označením A+ na energetickém štítku, což je nejlepší možná klasifikace u odsávačů par. Odsávač je také výjimečně tichý a může být volitelně provozován s odtahem nebo s recirkulací. V závislosti na instalaci není vyžadován žádný další komín. To platí v režimu recirkulace anebo v případě, kdy může být odpadní vzduch odváděn přímo za odsávačem.

Z výroby je odsávač par Pearl vybaven inteligentní automatickou funkcí Con@ctivity 2.0: když se uživatel věnuje vaření, „myslí“ odsávač za něj a automaticky nastaví výkon podle toho, co se odehrává při vaření a zajišťuje příjemné klima v místnosti. K tomu napomáhá varná deska Miele – na výběr je více než 30 různých typů – která řídí nastavení odsávače pomocí bezdrátového propojení. Instalace Con@ctivity 2.0 je snadná: odsávač par je dodáván s bezdrátovým vysílačem, který je zapojen do varné desky. V případě potřeby lze odsávač par také ovládat pomocí dálkového ovladače (volitelné příslušenství).

 

Stáhnout ve formátu PDF