Tiskové zprávy Miele

Tisková zpráva 04/2016

Miele představuje kompaktní vinotéku

Přišla nečekaná návštěva, nabízejí se nápoje. Mohu nabídnout sklenku vína? A najednou je problém: víno musí být skladováno pouze ve sklepě nebo ve spíži - a možná není dobře vychlazené. Praktické a elegantní řešení nabízí nová vinotéka od Miele: sotva větší než mikrovlnná trouba, dobře se vejde i do malé kuchyně anebo se skvěle hodí do obývacího pokoje.

S pouhými 45 cm vestavné výšky poskytuje KWT 6112 iG ed/cs, což je její plné jméno, prostor pro 18 lahví o objemu 0,75 l. To je více než dost pro malou domácí párty nebo pro soukromý příjemný večer. Vejdou se do ní dokonce i lahve na šampaňské, a to i ve velikosti Magnum, protože boční lišty lze přizpůsobit vzdálenosti a směru („FlexiFrame Plus“). Dvě ze tří úrovní lze vyjmout, což přispívá většímu komfortu, stejně jako LED osvětlení a magnetická tabulka, na niž se píše křídou.

Díky svému decentnímu designu v kombinaci šedého skla, nerezu a černě podtištěnému rámu plochá vinotéka z designové řady „PureLine“ harmonicky ladí s obývacím pokojem zařízeným kvalitním nábytkem. K tomu rovněž přispívá bezúchytový otevírací mechanismus „Push2open“: stačí lehce poklepat dvířka a ta se ihned otevřou. To umožňuje snadné vkládání a vyjímání lahví. Pokud se do vinotéky nic nevloží ani z ní nevyjme, dveře se opět automaticky jemně zavřou („SoftClose“). Tím jsou vyloučeny jakékoli vibrace. Přístroj v podstatě téměř nevibruje a má velmi tichý provoz s pouhými 34 dB. Aby se zabránilo pronikání pachů do interiéru, je zde filtr s aktivním uhlím. Jednoduché a intuitivní ovládání se uskutečňuje pomocí dotykových tlačítek („TouchControl“). Nastavitelný teplotní rozsah je od + 5°C až + 20° C. Vinotéka je zařazena do třídy energetické účinnosti A+.

 

Stáhnout ve formátu PDF