Tiskové zprávy Miele

Tisková zpráva 23/2013

Pračky Miele s horním plněním pojmou nyní až šest kilogramů prádla

Gütersloh/Berlín, 4. září 2013. – Trend praček s větší náplní se zastavuje, a to i u praček s horním plněním. Na veletrhu IFA 2013 na to Miele odpovídá – téměř všechny pračky s horním plněním jsou přestavěny ze současných 5 nebo 5,5 kilogramů na šest kilogramů maximální náplně.

Pračky s horním plněním jsou díky svému kompaktnímu provedení vhodné pro menší domácnosti nebo menší domy, kde jsou často umístěny v koupelnách. Proto nabízejí až o 20 procent větší naplnění při nezměněných nárocích na prostor a tím i hmatatelnou přidanou hodnotu pro zákazníka.

Pračky s horním plněním Miele dosahují v závislosti na modelu rychlosti odstřeďování až 1 400 otáček za minutu. Automatické polohování bubnu zajišťuje, že plnicí otvor je na konci programu umístěn nahoře a zůstává tam fixován. Tak lze přístroj obzvláště jednoduše naplnit i prádlo vyjmout. Vnitřní víko voštinového bubnu se lehce a pohodlně otevírá díky patentované funkci Comfort-Lift. Navíc téměř všechny přístroje mají manipulační rám, na němž se mohou snadno pohybovat. Všechny nové pračky s horním plněním řady W 600 jsou vybaveny patentovaným voštinovým bubnem Miele a dosahují třídy energetické účinnosti A+++ a přitom i nejlepších výkonnostních hodnot.

Stáhnout ve formátu PDF