Tiskové zprávy Miele

Tisková zpráva 21/2013

„Vždy lepší“: Miele vylepšilo svůj legendární voštinový buben

Gütersloh/Berlín, 4. září 2013. – Před dvanácti lety Miele nastavilo nový standard svým patentovaným voštinovým bubnem, který dodnes nebyl překonán. To se změní na veletrhu IFA 2013 – se světovou premiérou nového a k patentování přihlášeného termovoštinového bubnu SoftSteam od Miele.

Zmenšené otvory ve středu voštinové struktury, na níž tenká vrstva vody může prádlo nechat klouzat: s tímto vybavením je voštinový buben Miele stále považován za synonymum jemné péče o prádlo. Od nynějška voštinový buben SoftSteam, který je součástí všech praček řady W1, přispívá také k usnadnění žehlení.

Pro toto „předžehlení“ se nový voštinový buben zahřeje a jeho teplé stěny a nová struktura povrchu s většími voštinami a širšími rozestupy vyhlazuje prádlo již v pračce. V závislosti na programu praní lze tuto funkci jednoduše zvolit stisknutím tlačítka.

Vzhledem k většímu zaoblení zvětšené vnitřní voštinové struktury se také zlepšuje odtok vody, což působí na zlepšení účinku odstřeďování. Zákazníci Miele samozřejmě užívají i nadále osvědčených výhod klasického voštinového bubnu, jako je snížení žmolkování či zamezení zadrhávání nitek praných textilií.

Stáhnout ve formátu PDF