Snadná obsluha

1. krok: Vhodný vakuovací sáček
S přístrojem obdržíte i vhodné sáčky. Doobjednat si je můžete v online obchodě Miele na adrese www.shop-miele.cz.
2. Krok: Naplnění sáčků
Vakuovací sáček naplňte libovolnou potravinou. Dbejte na vhodnou výšku plnění.
3. Krok: Vkládání sáčků
Otevřete vakuovací zásuvku. Naplněný vakuovací sáček vložte do přístroje.
4. Krok: Výběr nastavení
Máte na výběr ze 3 stupňů vakuování. Dobu svařování sáčků lze volně nastavit ve 3 stupních.
5. Krok: Zahájení vakuování
Uzavřením víka přístroje se spustí proces vakuování.
6. Krok: Odsátí vzduchu
Při vakuování se odsává vzduch z podtlakové komory a plastového sáčku.
7. Krok: Svaření sáčku
Na konci procesu vakuování proběhne automatické vzduchotěsné svaření sáčku.
8. Krok: Vyjmutí potravin
Otevřete víko vakuovací zásuvky a vyjměte uloženou potravinu.
9. Krok: Vakuované potraviny
Vakuování je hotové, potraviny jsou připraveny k dalšímu použití.
Charakteristika výbavy v závislosti na modelu