Z důvodu zvýšeného počtu objednávek se doba dodání může prodloužit

Pračky


17 Produkty

Potřebujete pomoc s nalezením správného spotřebiče?

Nákupní poradce

Více o kategorii

Přečtěte si více

Vyřešte problémy, o kterých jste neměli ani tušení, s inteligentně navrženými pračkami Miele. Elegantní a decentní pračky Miele kombinují exkluzivní designové prvky s vynikající kvalitou testovanou na životnost 20 let.

Stalo se vám někdy, že jste si nebyli jisti, kolik pracího prostředku máte použít? Možná si nejste jisti, jaký program zvolit pro různé druhy textilií, nebo kolik energie spotřebuje jeden prací cyklus? Díky inovativním technologiím jsou pračky Miele navrženy tak, že se můžete soustředit na to, co je opravdu důležité.

Systém Miele TwinDos automaticky dávkuje ideální množství pracího prostředku, takže se už nikdy nebudete muset obávat, že použijete příliš mnoho nebo příliš málo pracího prostředku. Díky speciálním programům např. pro vlnu, hedvábí, prachové peří, syntetiku a záclony není pochyb o tom, co můžete a nemůžete vyprat. Díky okamžité zpětné vazbě o spotřebě po každém praní a nejvyššímu stupni účinnosti si vždy budete jisti dopadem každého pracího cyklu na životní prostředí i na vaši peněženku. Zefektivněte svou prací rutinu s pračkami Miele navrženými pro vás.






  • 1.Doporučená prodejní cena je uvedena včetně DPH
  • 2.V případě zájmu o instalaci je nutné si tuto službu objednat prostřednictvím zákaznického servisu Miele na tel. čísle 800 643 531 (800 MIELE1). Tato služba je zpoplatněná dle aktuálního <a href="https://media.miele.com/ex/cz/Cenik-servisnich-sluzeb-domacnost-CZ-2024.pdf">ceníku </a> servisních služeb.

Vyhrazujeme si právo na technické změny; Nepřebíráme žádnou odpovědnost za správnost poskytnutých informací.